Una täytti tänään vuoden! Siitä on muka jo kulunut vuosi, kun pikkuvompattini syntyi ja melkein vuosi, kun sain tietää saavani pikkuisen. Hassua, kuinka aika vaan voi kulua niin nopeasti!
 Una juhli yksivuotista elämäänsä syömällä kakkua Qupsun seurassa ja leikkimällä uudella sorsapehmolelulla, joka päätyi jo vartin repimisen jälkeen pehmoeläinten hautuumaalle.

Eilen käytiin treenaamassa Linnean, Ruutin ja heidän hoitolabbis Lätyn kanssa Paloheinän suunnassa. Qupa oli vähän lahna, niin en jaksanut tehdä sen kanssa mitään kokeenomaista. Totesin muuten Qupsun lahnailevan silloin, kun se ei saa tehdä mitään vauhdikasta (noudut, ruutu jne), vaan joutuu tekemään tylsää tekniikkapainotteista treeniä namipalkalla. Toisaalta kiva, että se palkkautuu pallolla helposti, samoin myös ruutu ja noudot toimivat sille palkkana itsessään. Ulpukan kanssa käskytettynä maahanmeno + luoksetulo ihan ookoosti sekä lopuksi vielä paikallamakuu varmaankin parin kuukauden tauon jälkeen... Ups. Ryhmäpaikallamakuihin tulee ehkä muutos, kun päästiin toukokuussa starttaavaan tokoryhmään mukaan.

Ja ainiin, ilmoitin Qupan tokokokeeseenkin, jonka piti olla tänä sunnuntaina, mutta kas, eipä mahduttukaan mukaan, vaikka laitoin ilmon menemään tasan kaksi minuuttia ilmoittautumisajan alkamisen jälkeen. Vähän ihmetyttää, missä järjestyksessä kokeeseen pyrkivät otetaan mukaan vai onko kaikki kokeeseen mahtuvat yhdistyksen jäseniä. Seuraava starttimahdollisuuskin on vasta toukokuussa, kun Porvoon kokeetkin menevät tokoleirin kanssa päälleikkäin, tylsää.