Lauantaiaamu poikkesi tavallisesti viikonloppuaamusta sillä, että oltiin Quattron kanssa jo puoli kymmeneltä matkalla Tikkurilaan. Heurekan parkkikset oli loistavassa kunnossa, joten sinne kelpasi lähteä treenaamaan, ja Linnu raahautui Valtsun kanssa ystävällisesti mun tahdosta paikalle näinkin aikaisin.
 Qupan kanssa treenasin pääasiassa ruutua sekä seuraamista, joista jälkimmäinen on jälleen melko kauhean näköistä. Aloitettiin simppelillä neliön muotoisella kaaviolla, lähinnä vaan sen vuoksi, että pystyisin videolta katsomaan ongelmakohtia. Tältä se näytti, ja voi kauhea kun se poikittaa ja tulee liiankin tiiviisti! Loppua kohden Qupa vähän skarppasi ja tuli suoremmin, mutta jotain tuolle ehkä pitäisi tehdä? Sivulta katsottuna se näyttää melko hyvältä, mutta edestä näkee, kuinka se tulee vinossa. Ainut lohtu on se, että käännökset oli siedettäviä ja kontakti ei tippunut pahasti kertaakaan.
  Ruutu tehtiin ilman alustaa kokeenomaisesti ja se sentään meni nappiin! Lopun seuraaminen oli vähän väljää ja Qupa tökki kättäni namin toivossa. Pettymys olikin suuri, kun käsi oli tyhjä, ja piti seurata nätisti. Videolta katsottuna se näytti paljon tiiviimmältä onneksi.

Iltapäivällä käytiin vielä Pitkäkosken metsissä lenkillä ja Qupa pääsi riehumaan Aikun ja Huldan kanssa. Kun päästiin kotiin ja Quattro sai mahansa täyteen, se kömpi sängylle tyytyväisen oloisena ja nukkui kuin tukki iltaan asti.