Tänään oltiin belgien mm-joukkueen järkkäämässä mölliagissa Vantaalla. Kenttä oli niinkin sopivaan paikkaan kuin entiseen kasvihuoneeseen perustettu, onneksi ei sentään paistanut aurinko, kun nytkin oli vähän "muovipussiolo". Sitten itse mölleihin, me startattiin kisaavien kolmansina ja toinen startti oli hiukka myöhemmin. Rata osoittautui älyttömän vaikeaksi ainakin meille (ja nähtävästi myös muille, kun ei tullut hyviä tuloksia oikein kenelläkään), tuntui ihan joltain 3 lk.radalta. Paljon otin riskejä, kun päätin heittää Quun monelle hypyllä ja takaaleikata, joka sitten onnistui välillä ja välillä ei. Heti ekalla radalla Q kävi tutustumassa tuomariin, heti 1.hypyn jälkeen oli 90 asteen käännös vasemmalle, ja tuomari seisoi ekan hypyn edessä, joten eihän Qup voinut vastustaa kiusausta? Keinun kontaktilla ei pysähtynyt, josta johtuen seuraava hypyllä, joka piti hypätä takaa, tuli sähläystä. Kunnialla selvittiin kuitenkin (en voi väittää, etten koskenut koiraan...). Kepit jätkä osasi tosi hyvin, aloitti oikein, eikä sählännyt, ei se sitten vaan voi virallisissa niitä koskaan osata. Kymppi tältä radalta ja runsaat 10 sekuntia yliaikaa!
 Toinen rata sujui melko samaan malliin, kuin edellinenkin, tällä kertaa Quattro nähtävästi totesi olevansa tarpeeksi tuttu tuomarin kanssa, eikä vetänyt lenkkiä sieltä. Tällä radalla lenti yksi rima, ja nähtävästi kielto tuli yhdeltä esteeltä, kun en osoittanut tarpeeksi hyvin, ja koitin takaaleikata. Tältäkin radalta 10 myös, ja yliaikaa vähän vähemmän. 
 Rata tuntui tuottavan tuskaa kaikille maxeille, joten sijoituttiin kuin sijoituttiinkin tuolla surkealla toisella radalla jopa kolmansiksi!