Me käytiin Ulpun kanssa tänään taas tokokokeessa Kauniaisissa. Sain houkuteltua myös Mariian ilmoittamaan aussie Murun kokeeseen, joten saatiin matkaseuraa! :) Treenimäärä tosin oli melko vähäinen viime kokeeseen verrattuna, mutta näillä mentiin... vähän metsään.

Tuomarina kokeessa toimi Kaisa Lähdesmäki ja penskan pisterivistö koottuine selityksineen tässä:

Paikkamakuu 9½ Una jäi ilmeisesti hiukan vinoon ja oli laskenut päänsä jollain välin alas, sitten taas ylös ja alas.
Seuraaminen 8 Ei alkanut hyvin. Ulpulla oli mielessä superpalkka, perusasennot unohtui ja jouduin antamaan muutaman ylimääräisen käskyn. Hyi, ei ollut nättiä.
 
Maahanmeno 9 Tuomarin mukaan oli vähän hidas, miusta melko normaali.
Luoksetulo 6 Ulpu tuijotteli laukulle päin ja eka käsky kaikui kuuroille korville. Alkoi vähän savu nousta korvista! Tokalla käskyllä kuitenkin hyvin ja varsin mukava pysähdys.
Seisominen 9 Muutama ylimääräinen askel.

Noutaminen 7 Tämä meni vähän sikailuksi! Ulpukka ampaisi kapulalle vauhdilla, ja nappasi sen vauhdilla mukaan, mutta kapulan päästä. Kapula meinasi tippua matkalla, mutta penska sai tuotua sen mulle asti, sylkäisi jalkoihin ja pomppasi sivulle.
Kaket 10 Napakat vaihdot, näitä lisää!
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 8
Ulpukka vähän, no ainakin häsläsi ja pomppi syliin, sen lisäksi jouduin kovistelemaan sitä silloin tällöin, kun se haaveili omiaan.

Kuitenkin AVO1 170.5 p ja sijoitus 1/9. tuolla possuilulla. Minä tyhmä meni leikittämään Ulpua ennen kehää siankorvalla (en tee ikinä sitä treeneissä!!), kuvittelin, että se tekisi virkeämmin liikkeet, mutta sehän meni vain häsläykseksi. Mut ei voi mittään, tärkein eli ykkönen se kuitenkin oli. Muru sijoittui hienosti kakkoseksi myös ykköstuloksella, joten napattiin kaksoisvoitto meidän elukoille! Olisi kyllä kiva päästä tänä vuonna vielä johonkin kokeeseen metsästämään kolmatta ykköstulosta, mutta vähän huonolta näyttää tämän alueen koetarjonta...

 
 
 Meidän superkoirat!