Huomenna olisi tarkoitus lähteä koittamaan, kuinka aloitus avoimessa luokassa sujuu möllitokon parissa. Valmistauduttu on paneutumalla seuraamiseen, ehkä vähän liikaakin, Q:ta näkyy pännivän jo melko paljon seuraaminen, seuraaminen ja seuraaminen. Pientä jätätystä havaittavissa, mutta kontakti nättiä ja pysyvää. Jotain positiivista sentään. Ja käännöksetkin on menossa parempaan päin. Muissa liikkeissä ei suurempia pulmakohtia, luoksari sujuu nätisti pysähtymisineen kaikkineen, kaukkarit on nykyään Quattron superlemppariliike tahmaisen alun jälkeen, häntä heiluu vimmatusti ja vaihdot nopeita. ;-) Noutaminen on toinen lemppari, noutajahan tuo on. Jäävät menee hyvin, ja hyppyä tullut treenattua megavähän, mennyt ihan jees. Linnu lupautui kuvaamaan, niin saavatpahan kaikki nähdä meidän varmasti huvittavan mölleilyn.

Torstaina käytiin pitkästä aikaa mätsärissä, Linnun ja O:n kanssa. Toisinsanoen mätsäriin lähtösyy taisi olla se, että saisin koittaa Olavin esittämistä, mutta tottakai Qupakin pääsi esiintymään!
 Q:n esiintyminen meni nätisti, tosin teki kaikenlaista hölmöä tuomarin kopeloidessa, istui, rapsutteli takajalallaan... Punainen nauha kuitenkin saatiin, sähläysten lomassa. Olavin kanssa alku oli vähän tahmea. Seisomisesta ei meinannut tulla mitään, vaikka treeneissä on ollut mitä hienompi. Juokseminen sentään meni hienosti, ja seisominenkin alun jälkeen, kun älysin sanoa "paikka". O:llekin siis punainen nauha, joten Linnea pääsikin sitten Oltsun kanssa punaisten kehään. Me sitten, ihme ja kumma, päästiin jatkoon. Loppujen lopuksi oltiin punaisten 3. Työmyyrä Qups kantoikin palkintonsa pois kehästä nokka pystyssä.

 
 
 
 Kiitos kuvista L!