Argh, alkaa vuodatukseen mennä hermot pikku hiljaa, puolisen tuntia tässä kirjottelin tekstiä ja yhdellä napsautuksella onnistuin poistamaan kaiken...
 Viime viikon maanantaina vietettiin Qupsun 3.-vuotissynttäreitä (eli onnittelut vain Sulollekin!) kakunsyönnin (Q siis söi kakkunsa) merkeissä, kakku tosin hävisi niin äkkiä parempiin suihin, ettei kamera ehtinyt laukaista, joten todistusaineistoa ei ole... Lahjankin Qup sai, Car's-laatikollisen palloja ja muutaman kanapalan.

1239380067_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Herra 3 vuotta

Toissa päivänä oltiin viiden tunnin reippailuilla Linnean ja Rion kanssa Paloheinän metsässä. Aamulla startattiin puoli kahdentoista maissa juna-asemalla, josta ajettiin Käpylään ja siitä sitten Paloheinään. Rio saapui niinkin juhlavasti kuin taksilla Käpylään Linnean töppäilyjen ansiosta. :D Pelloilla tehtiin myös muutamat markkeeraukset. Q sai olla ensin sivustakatsojana ja kasvattaa malttiaan (meinaa välillä karata noutamaan) Rion noutaessa ja loppuun Quukin sai pitkän markkeerauksen ja muutaman helpon linjan. Nome-kurssillekin ilmoittauduttiin kevääksi, mutta se jää valitettavasti väliin, kun meni päällekkäin muiden menojen kanssa. Kotiin päin lähdettiin Paloheinästä vasta viiden jälkeen, ja Qup oli tajuttoman väsynyt viiden tunnin reippailujen jälkeen.

1239523877_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aamulla ehdittiin hieman treenailemaan tokoa. Kaket ihan tajuttoman hienot, etäisyyttä noin 8 metriä, jätkä ei liikuttanut takajalkojaan lainkaan! Kosketusalustaa ollaan myös treenailtua ruutua varten, nyt pitäisi vain ottaa merkit mukaan, niin ruutukin rupeaisi olemaan valmiimpi. Toukokuulle on muutamat kisat suunnitelmissa, mutta täytyy nyt katsoa.
  Ohjelmasta sen verran, että huomenna ollaan menossa mätsäriin Rion ja Linnean kanssa ja keskiviikkona olisi mölliagility Ojangossa. Innostuttiin myös ilmoittamaan Qups ja Olavi Linnun kanssa rauniopäivälle toukokuulle, jossa tutustutaan lajiin. Ja viikon päästä lähdetään kaitsemaan muutamaa labuvauvaa Quattron ja Linnun kanssa.