Melkoinen kokoero vielä, mutta eka kuva, missä pikkuinenkin pysyi tarpeeksi kauan paikallaan!

Mulla alkoi jo viikko sitten odotettu kesäloma, joten aikaa riittää vaikka mihin. Viime viikolla Una pääsi ensimmäistä kertaa tutustumaan veteen ja uskaltautui Quattron perässä menemään jo aika pitkälle, kunnes jalat ei ylettäneet enää pohjaan. Käytiin myös Haltialan pelloilla Rudolfin, Pablon ja Minnan kanssa, ja näytettiin penskoille varista. Una nappasi sen heti suuhunsa ja kantoi ympäriinsä melko ylpeän näköisenä. Varis kiinnosti kovasti myös Quattroa, joka piippasi ja räkytti ollessaan kauempana kiinni. Mä en edes ymmärrä, miten saatiin joskus taipparit läpi, sillä se vinkuu nykyään ihan tajuttomasti ja pysyy paikallaan jos pysyy. Rauhoituttuaan Qup pääsi tosin tekemään pari helppoa linjaa variksella ja malttiharjoituksia seuraamisen ja markkeerausten avulla, joita se ei päässyt koskaan noutamaan, vaan joutui odottamaan hiljaa paikallaan. Aika tylsää, mutta loppua kohden se istui jo ihan nätisti sivulla! :)

 

Quattron kanssa käväistiin reilu viikko sitten UMN:n järkkäämässä möllitokossa sirkuskentällä. Mikää ei mennyt nollille, mutta työskentely oli ihan järkyttävää, seuraaminen suoritettiin taas samalla vireellä kuin Siuntiossa, paitsi Qup teki hiiiitaat perusasennot. Istuminen oli laiska, ruutuun se hölkkäsi ja niin edelleen. Tunnari ja kaket taas vähän paremmalla vireellä, mutta huono fiilis jäi, koska se mitä Quattro ihan oikeasti osaa ja mihin se kykenee on ihan erilaista. Mutta plussaa taas siitä että tunnari onnistui! Pisteitä kertyi kasaan kuitenkin suunnilleen 225/240 ja sijoitus 1/6.
 Joopajoo, jos kokeenomainen treeni ei näköjään auta, niin mikä sitten. Okei, voisin palkata sen vähän paremmin koesuorituksesta, alo-avo ja eka voikoe meni pallopalkalla plus kourallisella nameja, mutta ehkä Q on oppinut, että paremmankin palkan voisi saada.



Perjantaina lähdettiin Linnean mökille Hirvensalmelle Quattron kanssa ja jätettiin ipana raa'asti kotiin, se olisi jäänyt Valtsun ja Qupan jalkoihin kuitenkin ihan koko ajan. Quattron mökkielämän pystyi tiivistämään kolmeen sanaan, syö, ui ja leiki. Koirat pystyivät olemaan koko päivän ulkona, joten Qupsuttimen löysi joko vesirajasta tai pallo suussa leikkimästä Valtsun kanssa. Hyödynnettiin toki pihan nurmikenttää tekemällä seuraamiskaavio kahteen kertaan käskytettynä, palkaksi puolikas kurkku, johon Qupa on ihan hulluna. Virekin oli aivan toisenlainen, joten saatiin melko nappisuoritukset, harmi ettei videoitu kumpaakaan. Kolmas pidempi pätkä luoksetulo+istuminen tehtiin ruokapalkalle, joka oli myös iloinen ja tarkka suoritus. Näitä lisää! Agilityn saralla tehtiin ennemminkin tekniikkatreeniä, sillä viikonlopun aikana ehdittiin nikkaroida vain kaksi hyppyä ja pussi, joka pysyi pystyssä tai oli pysymättä.

 
 
 

Una on taas venähtänyt hirmuisesti viikossa, painoakin löytyy jo 11.7 kg eilisen mittauksen mukaan ja ikää tuli sunnuntaina 12 viikkoa täyteen. Pikkuinen on päässyt myös tutustumaan muutamiin tuttujen koiriin, Ainon ja Huldan kanssa se bilettää jo ihan villisti, Mangokin antoi penskan pusutella ja hyppiä päälleen, eilen se moikkasi vähän Valtsua ja Olavia ja kaverini volpinon kanssa se pääsi lyhyelle lenkille.
 
 
 Una 12 vko.