Neljä pientä karhunkäpälää, veitsenteräviä maitohampaita, pörröturkki...

Quattron ajat ainoana kultamussukkana ovat ohi, kun jo pitkään suunnitelmissa ollut haave toisesta koirasta kävi vihdoin toteen. Ruskea labradorinarttu Una, virallisemmalta nimeltään Upwards Querida Una, muutti meille eilen Vasaraisista. Ensimmäinen automatka ilman pentusisaruksia sujui hyvin, alussa pikkuinen hieman uikutti, mutta rauhoittui melko pian viltilleen. Yökin sujui rauhallisesti, Una ei vinkunut tai ikävöinyt, vaan käpertyi kainalooni ja nukkui aamukuuteen asti, kunnes pyyti ulos. Sisäsiisteys on jo aika hyvällä mallilla, aluksi en älynnyt rynnätä samantien heräämisen jälkeen ulos, joten muutama vahinko ehti sattua.
 Tänään ollaan Unan kanssa vähän tutustuttu ja touhuttu kaikenlaista yhdessä, suurimman osan ajastahan tuo nukkuu, mutta hereillä olleissaan se on ihanan virkeä ja vaikuttaa todella mukavalta koiranalulta. Vapaana ollessa ollaan jo hiukan harjoiteltu luoksetuloa, lähinnä olen palkannut pennun, kun se on rynnännyt täysillä luokse.
 Quattrolle pentu ei tullut ihan yllätyksenä, sillä se on päässyt tutustumaan Unaan ja sisaruksiin jo muutaman kerran aikaisemmin, ja koko pesue oli meillä hoidossa alkuviikosta. Qupa väistelee vielä parhaansa mukaan Unaa, kun se tulee piikkihampaidensa kanssa kiskomaan hännästä, mutta eiköhän se tästä ala sujua.

  Una 5 vko.