1239904161_img-d41d8cd98f00b204e9800998e © Iina

Maanantaina käväistiin match showssa Malminkartanossa samalla jengillä kuin lenkilläkin; mukana siis Rio ja Linnea, sekä vierailevana tähtenä mummu-Ida. Quattro sai punaisen nauhan, samoin Ida ja Rio sai sinisen oikkuilevan käytöksensä (nooh, mun mielestä hyvin, mutta...) vuoksi. Minäkin meinasin joutua ensimmäistä kertaa esittämään kultaista noutajaa, kun Idan ja Rion kehät meni päällekkäin, mutta ehdin onneksi juuri ja juuri luistaa tehtävästä. ;)
  Quattro osallistui myös pääkaupunkiseudun nakkikoneen tittelin kilpailuun. Tehtävänä oli syödä maasta n.10 kappaletta Frolicin paloja jonoon aseteltuina. Ensimmäinen kierros meni aika hitaasti, Q katsoi suu pyöreänä, että onko totta, että näin paljon syötävää kerralla! Toisella kerralla Q söi namit alle yhdeksän sekuntin ja hävisi voittajalle vain muutaman sadasosan. Palkkioksi Q sai herkkuja ja leluja, jotka herrasmiesmäisesti jakoi tyttöjen kesken, ja antoi vielä pikkulelun Ruthillekin tuliaisiksi. :)

1239904722_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Koko poppoo

Eilen oltiin mölliagilityssä Ojangossa. Quattro oli aluksi hyvinkin pirteällä tuulella, mutta kun piti kolme tuntia odottaa, niin rupesi Qupsun askel vähän hidastumaan.
 Kilpailevien rata oli suhkot helppo. Ekassa startissa Q paineli menemään kovaa, tai no niin kovaa, kuin labradori pääsee, ihanneaika alittui noin viidellä sekuntilla, ja radalta yksi virhe, kun onnistuin möhlimään takaaleikkauksen, josta kielto. Toisella kertaa Q oli vähän hitaampi, ja heti alusta saatiin kielto putkelta, kun en saattanut kunnolla. Tällä kertaa vältin takaaleikkauksen valssaamalla heti keppien jälkeen, aika jotain 2 sekuntia alle ihanneajan. Ehdoton plussa molemmilta radoilta oli kepit, jätkä haki kepeille hyvin molemmilla kertaa ja veti nopeasti. Toinen plussa oli kontaktit, kivat pysähdykset (vaikken vaatinutkaan niin hyviä kuin treeneissä...) sekä Q irtosi ekalla radalla hyvin putkiin ja valssit onnistui. Tokalla radalla mun ohjaus oli vähän haparoivaa, ja kun en itse juokse kovaa, niin Quukin hidastelee, että näin...

Tänään käytiin treenailemassa lauantain aginäytökseen, jonne siis ollaan sittenkin menossa, kun pentuset lähtevät koteihinsa ennen viikonloppua. Näytökseen tuleva rata oli helppo ja sujui ihan hyvin. Otettiin myös kontakteja, jotka tajuttoman hyvät.

Tällä viikolla on ehditty myös tokoilemaan. Alustaa ollaan paljon treenailtu, sekä tunnaria muutamaan otteeseen.
 Tänään tehtiin liikkeestä istumista ja kakeja. Istuminen ok, en katsellut hirveästi taakse, mutta nopeasti istahti.
 Kaket 5-10 metrin etäisyyksiltä, noin kolmen asennonmuutoksen jälkeen kävin palkkaamassa namilla. Loppuun otettiin kaikki vaihdokset 10 metrin etäisyydeltä, ihan tajuttoman upeat, Q ei liikauttanut koipekaan, jes! Palkaksi koko sarjasta Q sai pallon taakse.

Myös flyball-alkeiskurssille päästiin mukaan, Quattro varmaan tulee rakastamaan lajia, kun saa olla tennareitten kanssa tekemisissä. Sitä odotellessa koiranpäiväksi päästiin johonkin koiranpäivän näytökseen edustamaan labradoreja Qupsun kanssa.

1239905070_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Viittä vaille nakkikone