Quattrokin pääsi maistamaan työelämää Messukeskuksen Voittaja 2008-koiranäyttelyyn 13.-14.12. Pikkumiehen tehtävänä oli istuskella labukerhon ständillä (herkkumaistiaisten lisäksi, tietenkin) edustamassa labradoreja sekä tietysti toimia rapsutuskappaleena ihmisille. Sen tehtävän Q osasikin loistavasti, ja rapsuttajia riitti, eihän kukaan voi tunnetusti vastustaa Quun katsetta? ;) Itse katsoin lauantaina labradorikehää (Sulo ja Pablo saivat muuten kumpainenkin EH:n) ja loppupäivä sekä sunnuntai meni kojuissa kierrellessä ja ständillä istuessa.
  Ständikoirat Q ja Armi
Mukaan näyttelystä lähti ruokanäytteiden lisäksi furminaattori, pari kirjaa, patukka Q:lle sekä kaikennäköistä pikkukrääsää. :) Kiitos Helenalle kutsusta ständille, oli tosi kivaa ja Quukin tykkäsi!
  Q ravintolaan menossa

 Tällä viikolla ollaan panostettu ruutuun kunnolla. Reenailtiin alkuviikosta noin 15 metrin päästä, ruutuun menossa ei mitään ongelmaa, Q varmaan syöksyisi sinne parin sadan metrin päästä vauhdilla, mutta asettautumisessa riittääkin sitten treenattavaa. Q on ruennut jäämään ruudun etuosaan (fiksunahan se tietää, että palkka lentää sitä nopeammin mitä nopeammin huudetaan "stop" joten kannattavampaa on sen mielestä toimia oma-aloitteisesti pysähtymällä ennen käskyä heti ruudun alakulmaan, ja jostain syystä vielä oikelle puolelle), joten matka lyhennettiin maksimissaan viiteen metriin, jolloin saatiinkin ruutuja, joissa Q pysähtyy keskelle ruutua, käskystä. Nyt sitten seuraavana askeleena olisi tarkoitus saada paikka pysymään yhtä hyvänä sieltä 20 metrinkin päästä.

 Tiistaina käytiin lenkillä Valtsun kanssa Tikkurilassa. Valtsulla oli ylimääräistä energiaa ja se saikin välillä innostettua Quun paini- ja juoksumatseihin. Leikki loppui kuitenkin lyhyeen, kun Valtsun antura halkesi.

  Mangon bling-bling-panta
 Tiistaina käytiin ostamassa viime hetken joululahjaostokset Quulle Mustin&Mirrin poistomyymälästä Petikosta. Mukaan lähti Qupsun lempilelu, "boltsikone", jollaisen se siis sai jo puolivuotiaana, mutta se on jo melko rikki, joten pitihän sille uusi ostaa. :) Löydettiin myös "bilehile"-pannat Quulle ja Mangolle, koirien reppu ja heijastinpanta. Ei mikään turha reissu siis. Joululahjaksi Q sai kaiken edellä mainitun lisäksi itsensä kokoisen koirapehmolelun, luita ja muutaman pyyhkeen.
  Qupsun bling-bling-panta