Vierailimme pääsiäisen aikaan taas koirien kanssa uimassa. Suuntana tällä kertaa oli Hyvinkään koirauimala. Unan ja Qupan uintiseurana oli niin ikään labbis Olavi ja pienenpieni Osmo-bordercollie. Qupsu aloitti jälleen ulvomisen autosta ulos hypättyään ja piti melkoista mölinää ennen kuin pääsi allasalueelle. Viisaampi Ulpu piti onneksi suunsa tukossa...

Aikansa uituaan Qupa siirtyi pallojen kanssa läträämiseen. Se parhaimmillaan hamstrasi koko altaan pallot käyttöönsä ja sukelteli niitä altaanreunalta. Elukan riemulla ei ollut rajaa, kun se sai pelailla tennispalloilla samaan tyyliin kuin kesällä! Tuossa videolla on tapahtunut pikkumoka, siinä toistuu sama pätkä kahteen otteeseen, vaikka en edes huomannut tuplanneeni mitään. Älkää siis ihmetelkö.

Tokoaktiivisuus on viime aikoina nostanut päätään kiitos sulaneiden lumien. Qupalla tuntuu olevan kevättä rinnassa, se on niin innokkaana treenaamassa ja osallistumassa, että homma muuttuu helposti sähläämiseksi. Olen niin tottunut laama-Quattroon, että sen uusi moodi tuntuu niin hassulta! Liikkeissä riittäisi vielä hiomista ennen kevään kokeita, mutta vakaa aikomus on kisata jälleen ensi kuussa. Unan älykkyysosamäärä sen sijaan on vakuuttanut viime viikkojen aikana minut, sillä ollaan vihdoin päästy tunnarissa siihen vaiheeseen, että kaikki kapulat ovat näkyvillä kuin kokeessa. Ja pentu on pätevä ja palauttanut oman nuuskittuaan kapulat läpi! Tuulta tunnari sai alleen sen muinaisen kouluprojektin myötä, jolloin pidin tunnaritreeneistä päivittäin lukua yllä ja olen edelleen rustannut ylös päivän tunnaritreenin lopputuloksen. Epäonnistumisia ei ole tullut vähään aikaan, mutta koitan vielä olla huokaisematta helpotuksesta, sillä tämän tekstin jälkeen tunnari tuskin onnistuu!

Qupan treenit agilityn parista on ikuistettu alla olevaan videoon parin viikon takaa. Videolla on toinen yrityksemme ja Qupsulla oli ihme possuilua keppien kanssa. Ekalla keskenjättämisellä se luuli, että heitin namin sille, kun heilautin kättä, mutta pari seuraavaa kertaa oli silkkaa sikailua.