Voi Quattro, mikä possu olitkaan! Okei, valitin masis-Quattron innottomasta tokoasenteesta, mutta se, että se ei viitsi häsläämiseltään keskittyä, ei myöskään ollut sitä mitä hain. Oltiin eilen treenaamassa Heurekalla Linnun ja Valtsun seurassa.
 Qupsu sai aloittaa luoksetulo + idari + ruutu pätkällä käskytyksen kera. Luoksetulossa se sika ei pysähtynyt ekalla käskyllä, idarin kaikki vaihdot tuli suoritettua kyllä käskyn mukaan, mutta missä nätti seuraaminen? Ja ruutu... ensiksi Qupa juoksi tarjoamaan merkkiä kangaskassille kentän toiselle puolelle, kunnes älysi oikean merkinkin. Ruutuun löytämisessä ei ongelmia, mutta jarrujen löytämisessä ongelmia senkin puolesta. Qupsulla ainakin oli superkivaa, sen häntä vipatti koko suorituksen ajan ja perusasentoonkin se loikki naama virneessä. Lyhyet hermoni meinasivat loppua jo luoksetulon temppuilun jälkeen, mutta loppujen lopuksi ketjutuksesta ei jäänyt kovin huono mieli (myönnetään, vähän se kaivertaa mieltä), sillä Qupalla oli KIVAA! Ja kyllähän se oli melkein kuulolla... Onneksi Qupa paikkasi possuilunsa suorittamalla makean seuruukaavion poikittamatta ja upealla kontaktilla!

Una aloitti maahanmenolla, mikä oli loppuperusasentoa lukuunottamatta melko kiva suoritus. Ei olla juuri lainkaan treenattu maasta sivulle nousua, joten ehkä siinä syy. :) Maahanmenon lisäksi sain todistusaineistoa myös Unan seuraamisesta, likka itse seuraa hyvin, mutta omat käännökseni vaikuttavat ihan liian tönköiltä.

Una maahanmeno from Wilkku on Vimeo.
 

Una seuraaminen from Wilkku on Vimeo.

 Kävipä niin, että kuvat.fi ei suostunut lataamaan videoita neljännenkään yrityksen jälkeen, joten vaihdoin videot uuteen paikkaan. Sen lisäksi myös kuvanmuokkausohjelmani sanoi itsensä äskön irti, joten postauksesta tulee tylsä ja kuvaton. Toivon mukaan uudelleenkäynnistys herättää koneen henkiin.