Aamulla lähdettiin ennen yhdeksää ajamaan Lauttasaareen.

Me kuuluttiin ensimmäiseen paikallamakuuryhmään, joten päästiin aloittamaan jo kymmenen jälkeen. Ensin kuitenkin luoksepäästävyys, Q ei onneksi mennyt tuomaria vastaan, istui nätisti ja nousi seisomaan, kun tuomari tuli luokse, 10.
 Paikallamakuun yksi ryhmän koirista jätti väliin, eli meitä oli 4 koiraa suorittamasssa. Quattro pysyi hyvin ja rauhallisesti maassa, tätä jännitin, kun viime kokeessa tuli nolla. Nyt kuitenkin 10. Qup sai pikkupalkan kehän jälkeen, ja sitten mentiin varjoon lepäilemään. :) Yksilösuorituksissa oltiin kolmantena. Kakkosen ollessa kehässä leikitin Quuta pallolla ja sitten pallo taskuun ja koitokseen!
 Kytkettynä seuraaminen meni huonosti, ei kontaktia muulloin kuin lopussa ja alussa, täyskäännökset ihmeen hyviä, eikä ollut muutenkaan kompurointia... Pisteitä saatiin .
 Vapaana seuraaminen meni samaan malliin kuin edellinenkin, annoinpa toisen käskynkin täyskäännöksen jälkeen, kun herra lähti hortoilemaan, tästäkin.
 Maahanmeno meni loistavasti, seuraaminen ei tosin ollut mitään kymppiluokkaa... Mutta silti.
 Luoksetulosta 10, vaikka perusasento oli mun mielestä vähän vino, mutta laukalla ainakin tuli.
 Seisominen 8, loppuvaiheessa kun olin kävelemässä Quun luokse, herra lähti pyydystämään ohi menevää lehteä pikkumatkan, mutta "sivu"-karjaisun jälkeen tuli takaisin...
 Hyppy oli 10, Q hyppäsi suoraan ja jäi "seis"-käskystä hienosti seisomaan.
 Tuomari sitten lopussa kertoi, että seuraaminen olisi saanut olla innokkaampaa, muuten koira suoriutuu tehtävistä hyvin. Jotain sitten vielä kokonaisvaikutuksesta puhui, ja loppuun sanoi; "Lahjakas ohjaaja ja lahjakas koira". Kokonaisvaikutus 10. :) Pisteitä 180 plus kp, sekä kolmas sija. Sekä tietysti toinen ykkönen. :)