Varo sähköaitaa!

Ollaan hengissä! Koulu on taas lohkaissut ison osan kaikesta vapaa-ajasta, niin blogiinkin on ilmestynyt vaan synttärihehkutukset viimeisen kuukauden ajalta. Vilskettä on riittänyt, viikon sisään meillä oli hoidossa niin Aino, Hulda kuin Mangokin ja pyörähdin näyttelykehässäkin Rudin kanssa. Sen lisäksi olen pistänyt postia miljoonaan tokokokeeseen, ja mulle on myyty aina vaan ei-oota, ehkäpä noutajien kokeeseen olisi mahdollista näin jäsenenä päästäkin. Ja, Unalle on ruksattu taipparitkin kalenteriin, lumi vaan hidasta treenaamista sekä lonkkakuvausaika tuli varattua toukokuun loppuun. Jännittää jo etukäteen, vaikkei Ulpu ole koskaan ontunut tai oireillut, niin se on kavereidensa, erityisesti Qupan kanssa vetänyt melkoisia voltteja.

Iki-ihana kevätaurinko on sulattanut lähikentät ihanasti, puhdas sekä sileä hiekkapinta on herättänyt sekä mun että koirien keskuudessa ihastunutta huokailua. Edes roskan ja hiekan alle vajonneet kävelytiet eivät ole himmentäneet kevätiloa. Tervemenoa pohdinnat treenikenttien lumien syvyyksistä tai jäätiköiden liukkauksista, heihei äkäiset hiihtäjäsedät ja -tädit, se on kevät! Qupsunkin mielestä, se heitti päivällä jo talviturkkinsa, kun karkasi läheiseen, tulvivaan ojaan.

Kevään kunniaksi tuli otettua puppeleista liuta tokovideoita, joista jokunen tässäkin. Qupsuttimen ohjattu on hyvin hataralla pohjalla, tiedän, että se tietää, ettei keskimmäistä kapulaa noudeta, mutta se kummasti aina kaartaa sen kautta hakemaan oikeaa kapulaa. Hämäyksenä olen käyttänyt jo monta kuukautta puukalikkaa keskellä, mutta vaikka kuinka toistan, toistan ja toistan, niin ei se putkiaivo vaan koskaan opi! Videossa jopa todiste sen älykkyydesta, onhan se viisas, ettei keskimmäistä hae, mutta silti.
 Hyvän mielen ohjatun jälkeen takasi kuitenkin Quattron seuraaminen, se edisti, poikitti ja toivoi palloa joka välissä, mutta häntää heiluttaen marssi koko kaavion läpi omaan silmääni katsoen melko tyylipuhtaasti. Videokin tästä luvassa hamassa tulevaisuudessa.

Unan seuraaminen muuten jees, mutta kyllä se penska kehtasikin unohtaa juoksuun siirtymisen! Pakko oli testata myös askelsiirtymät kaavion yhteyteen, mutta Ulpu teki kaikki kivasti. Olen käyttänyt myös hyödyksi ruudun rakennukset ja korjailut (joihin saan kulumaan nauhasysteemistä johtuen ihan liian kauan aikaa) ja tehnyt Unan kanssa paikallamakuita samalla aikaa.

Qupa ohjattu from Wilkku on Vimeo.

Una seuraaminen 4/11 from Wilkku on Vimeo.