Käytiin tänään debytoimassa alokasluokka UMN:n kokeessa Malminkartanon sirkuskentällä. Ilma oli aivan mahtava, ja koekin sujui yhtä nollaa lukuunottamatta tosi hyvin!
 Suoritus siis alkoi luoksepäästävyydellä, saatiin 9, Quattro meni tuomaria vastaan, ja meinasi pusutella... Paikallamakuu tuntui menevän loistavasti, mutta ei. Quattro jäi nätisti, ja pysyi hyvin paikallaan ensin, mutta loppuajasta joku kärpänen tuli pörräämään lähelle, ja Q nousi seisomaan ... meni istumaan ... Tästä 0. Ohhoijaa, koe menekiin sitten ihan surkeesti, oli mun mielipide tästä, herran varmin liike menee nollille, niin mitä sitten voisi odottaa. Käytiin pikkulenkki tämän jälkeen ja sitten odottelemaan yksilövuoroa. Leikitin Quuta vähän aikaa pallolla ennen meidän vuoroa, laitoin pallon taskuun ja mentiin kehä laidalle odottelemaan. 
Seuraaminen meni tosi hyvin, Quattro oli hiukan liian takana, mutta muuten oli hyvä. Piti kontaktia hyvin yms. 9
Seuraaminen vapaana meni myös hyvin, piti kontaktia mutta oli tässäkin hiukka liian takana. 9 tästäkin.
Maahanmeno oli mahtava, Quattro tippui hyvin käskystä, jota kyllä epäilin. 10.
S
eisomisesta myös 10, eipä tästä muuta.
Hypystä myös 10, meni huomattavasti paremmin kuin oletin, viimeksi harjoiteltu tätä aikoja sitten. Lähti ensimmäisestä käskystä ja seisoi paikallaan.
Kokonaisvaikutus oli 9. En tainnut kuunnella kuin toisella korvalla tuomarin palautteen, olin niin tyytyväinen pikkumieheen. Tuomari sanoi, että teillä meni tosi hyvin!

Tästä on hyvä jatkaa, suurin jännitys on nyt ohi. Nyt todellakin huomasi, että Quattron kanssa voi kisata, kehässä sujuu monta suoritusta putkeen ilman namipaloja, kiitoksena kehuja. Ja se, että Quattro tosiaankin osaa rauhoittua koetilanteissa. Laskeskelin tässä, että ilman sitä häiriköivää kärpästä pisteitä olisi kertynyt 192.