Sunnuntaina kisailtiin Ylöjärvellä Agirodun joukkuekisan merkeissä. Melko monen vuoden tauon jälkeen saatiin vihdoinkin kokoon labbisjoukkue edustamaan rotuaan! Labbisteam "pomppivat possut" starttasi aamupäivästä kisaavien radalla, suurempaa menestystä ei tullut, mutta kivaa oli. :) Quattro hyllytti hyppäämällä yhden hypyn uudestaan, alla oli jo keppivirhe (mikä niitä keppejä aina kisatilanteessa vaivaa!), mutta muuten suoritus oli varsin hieno. Joukkuetoverit Luna, Nasu ja Tyrni taisivat hyllyttää myös, radan alussa oli mm. houkutinputkia ja kun siihen lisättiin lentävä lähtö, niin sai olla tarkkana ja valmiina parkaisemaan stoppia! Suorituksesta on myös video, joka parhaillaan latautuu nettiin. Kiitokset vielä labbisjoukkueelle!

Kotimatkalla pistäydyttiin Tampereella, possut pääsivät poseeraamaan kuin mitkäkin turistit, täytyy mainita, että Upsutin on ihan supermahtava, se pysyi suihkulähteen edessä paikallaan ihan itsekseen, vaikka olisi a) voinut rynnätä uimaan tai b) mun syliin! Qupakaan ei päässyt testaamaan Näsipuiston suihkulähdettä, vaikka olisi kovasti tahtonut, sen verran porukkaa pyöri ympärillä, että joku ei olisi kuitenkaan tykännyt söpöstä labbispojasta, joka ui nätisti suihkulähteessä. Illalla se pääsi kuitenkiin Kaivokselaan polskimaan Aikun ja Huldan seurassa, ja oli aika naatti päivän jälkeen.

Huomenna suuntana on Mustiala ja noutajien tokomestaruuskoe sekä viime viikolla varmistui paikka myös Tampereen kokeesta.