1253298620_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Juupajaapa, voittajan debytointi lähestyy lähestymistään. Itse olen ollut hermona viimeiset pari viikkoa (jonka varmaan jokainen, jonka kanssa olen treenannut on huomannut) ja asiaa ei yhtään paranna se, että Roosa ja Fidokin on tulossa samaan kokeeseen kisaamaan, sillä Qupapossu on pitänyt tapanaan karkailla Roosan perään varsinkin treenatessa, kun Fidon lelut on tietysti paljon kivempia kuin omat.
Treenattu on, tietty, ja tänään otettiin vikat treenit ennen koetta, huomisen päätin pyhittää levolle, mutta illalla on varmaan ihan pakko ottaa vielä tunnari kerran ja seuraamisen käännökset ja kaket ja... Kaket onkin tuottaneet tuskaa parissa viime treeneissä, Quu tekee niiiiiin tahmeasti vaihdot ja jos en saa sitä ekalla käskyllä nousemaan, niin eihän se sieltä sitten nouse ollenkaan.
 Joo, mutta tämä vaan tämmöinen pikakirjoitus ennen koetta, huomenna lähden katsomaan UMN:n tokokoetta ja valmistautumaan henkisesti sunnuntaihin :D

Tiistaina oltiin pitkästä aikaa mölliagilityssä, viime treeneistä on ihan liian pitkä aika, joten mitään suuria odotuksia ei ollut. Kisaavien radalla ei ollut oikeastaan kuin yksi kinkkinen kohta, kolmoshyppy, joka tuli takaa. Ekalta radalta saatiin nolla, twisti sujui kolmosella miten sujui, mutta oikein päin Qupa sen kuitenkin hyppäsi. Kontaktit supermakeet, pysäytin kunnolla ja odotin, että pisti molemmat etutassut maahan. Toisella radalla mun ohjaus oli kolmoshypyllä liian myöhässä ja Q karkasi väärälle hypylle. Hyllytyksestä johtuen palkkasin Qupan kontakteilla, joten ainakin kontaktitreenin kannalta möllit oli oikein onnistuneet.