Otsikon mukaisesti napattiin voitto kotiin Inkoon tottelevaisuudesta! Tällä kertaa aamulla sai nukkua pitkään, koska oltiin iltapäiväryhmän viimeisiä, mutta Quun mottohan on, että viimeiseltä sijalta noustaan aina ekaksi. Matkalla nähtiinkin sitten kaikenlaista, kauniista ja aurinkoisesta kevätaamusta pimeään ja kaatosateiseen syysiltaan. Paikan päällä sää onneksi suosi meitä eikä kastuttu lainkaan.
 Paikallamakuuryhmä oli levotonta porukkaa, muutaman kymmenen sekuntin kuluttua piiloon menosta nousi ensimmäinen koira, seuraava melkein perään ja kolmas hipsi ehkäpä minuutin jälkeen omistajansa luo. Quattron vierustoverikin oli noussut, ja kiertänyt kuulemma ryhmän kaikki koirat läpi. Loppujen lopuksi ryhmässä pysyi staffi ja Q, josta sitten tulikin 9 pistettä perusasennon ennakoimisen ja ihmeellisen vinon asennon vuoksi.
 Tuomari ja liikkeenohjaaja olivat onneksi melko nopeita arvostelussa, joten meille ei jäänyt kuin joku puoli tuntia odottelua. Otettiin pientä seuraamispätkää ennen kehä ja yksi luoksetulo.
 Seuraaminen oli tosi nättiä, Q piti pitkästä aikaa taas pitkään kontaktia. Täyskäännökset vähän sähläystä, mutta vas.käännös mahtava! Seuraaminen oli parantunut Laisin mielestä puoli pistettä viikon takaisesta eli yhdeksikkö.
 Maahanmeno 10 ja luoksetulo 10, tällä kertaa sain pysäytettyä sen melkein merkille! Liikkeenohjaajakin näköjään muisti meidät viime viikonlopusta: "Eikös se niin ollut, että pysäytät käsimerkillä?" 
 Seisomisestakin 10 pistettä, Q ei edes liikauttanut koipeansa!
 Noutamisessa muutama kauneusvirhe, palautus ei tullut laukalla ja kapula heilui hieman Q:n suussa.
 Kaukkarit taas tuttua Quuta, siirrot nopeita ja tarkkoja, ansaittu 10.
 Hypyssä Q kolautti estettä lähtiessään, josta -2 p. Istuminen meni hyvin ja paluuhypyssäkään ei ongelmaa.
 Kokonaisvaikutus 10, "Kiva nähdä, kuinka koira pitää tokoilusta!", kommentoi tuomari suorituksen jälkeen. Loppupisteiksi tuli 189 ja luokkavoitto sekä toinen ykkönen avoimesta, koulari on lähellä! Ehkäpä jo ensi viikolla? Ja loppuun taas näitä kaivattuja, ei-kaivattuja poksukuvia.