Eilen käytiin taas Unan kanssa ajamassa junalla ja ratikalla sekä vierailtiin Stockalla ja eläinkaupassa. Ipana käyttäytyi hienosti, malttoi tehdä pienen kontaktiharjoituksen rautatieaseman vilinässä ja tarjosi jopa seuraamista välillä! Kaupoissa Una sai tyytyä sylilabradorin elämään, 10 kiloa painava taskumalli onkin aika kätevä. Penska pääsi myös testaamaan kulinaristisia kykyjään maistelemalla elämänsä ensimmäistä kertaa jäätelöä. Nähtävästi se oli ihan syötävää, meinaan jäätelökuppi kiillottui aika vauhdilla.

 

Illalla oli Qupsun vuoro päästä jonnekin, joten matkasimmekin Ojankoon pitämään tokotreenin Linnean ja Valtsun seurassa. Heitin koiran aluksi estehypystä kyhättyyn näkösuojaan ja kävin rakentamassa ruudun, jonka jälkeen Q pääsi aitaan kiinni. Käskytin Valtsulle seuraamisen, jonka jälkeen pohdittiinkin lähemmäs puoli tuntia sen seuraamista - ja seuraamattomuutta. Tämän jälkeen vapautin Quattron ja marssittiin 'kehään' tekemään kokeenomainen suoritus kokoonpanolla seuraaminen+ruutu+hyppynouto+tunnari+kaket.
 Olen varjellut kokeen jälkeen seuraamista, enkä ole uskaltanut ottaa kovin pitkiä kaavioita (se tunnettu vire), mutta herranjestas Qup seuraa niiin kauniisti, jos se vaan viitsii. Askelsiirtymät ja käännökset oli puhtaita, kontakti upea ja perusasennot suoria!
 Ruutu oli myös melkoisen upea, paitsi Quattro jarrutti jo ruudun etuosaan ja meni alustaa etsien pidemmälle. Paikkaa voisi vielä vahvistaa enemmän, mutta onneksi se sentään menee ruudun sisälle.
 Hyppynouto samalla rutiinilla, samoin tunnari. Qup rauhottui hyvin nuuskimaan ja nuuski kaikki läpi, kunnes osui omalle. Edes naapurikentän agilitykoirat eivät häirinneet sitä, ja täten voinkin kehua, että tunnarissa ollaan edistytty jälleen.
 Kakeissa ollaan podettu jos jonkinmoista laiskuutta, mutta nyt Qupsutin teki varsin napakat vaihdot, ja lopetettiin lyhyeen m-i-s-i sarjaan.