Käytiin eilisiltana vetämässä onnistuneimmat tokotreenit aikoihin! Aloitettiin vaihteeksi kokeenomaisesti istuminen + luoksetulo + metalli ja koko suoritus oli ihanan vauhdikas. Qupa yllätti jopa tulemalla suoraan perusasentoon jokaisen liikkeen lopuksi, vau! Hirveän kehumistulvan, kalannahkanamin ja pallon heittelyn jälkeen tehtiin tunnari kertaalleen läpi plus muistuteltiin lyhyesti mieleen ohjatun suunnat sekä idarin vaihdot.Viime kokeen jälkeen treenimäärä on vähentynyt osittain penskan takia, osittain sen takia, että seuraava koe on vasta heinäkuussa. Olen huono treenaamaan ilman tavoitetta (koe) ja haluaisin voittajan mahdollisimman pian pois alta, mutta joka ikinen koe sadan kilometrin säteellä Helsingistä on tupaten täynnä. Olen onnistunut viimeisen vuoden ajan ilmoittamaan Quattron kokeeseen vasta viimeisenä ilmopäivänä tai ilmoittautumisajan jälkeen, joten en älynnyt sen kummemmin kytätä kesäkuun kokeiden ilmoittautumisaikoja.

 

Viikon takaiset agilitytreenit olivat myös yhdet kevään parhaimmista, Qupa oli törkeän nopea ja irtosi esteille ihmeen hyvin. Alku oli aika helppo, mutta kymppiputkelle takaaleikkaamalla mulle tuli hirveän kiire seuraavalla hypylle, jonka ohjaus meni vähän pitkäksi. 12 takaaleikkaus ja kepeille haku oli vallan mainio. Suoralla putkella 16 en älynnyt pinkoa tarpeeksi kovaa, jonka myötä lopun hyppykuvio oli mitä oli. Mutta me mentiin se virheettä kuitenkin! Uudestaan mentäessä älysin ottaa Quattron paremmin haltuun (ja juosta kovempaa!), joten saatiin tiukemmat käännökset. Kepeille haku jälleen hyvä, mutta hypyllä 19 en vetänyt tarpeeksi, ja Qupa hyppäsi väärinpäin.

 

Una kasvaa ihan silmissä, se on jo ihan jättiläinen ja syö kuin hevonen. Penska pääsi kuluneella viikolla ajamaan hiukan junalla ja ratikalla, se käyttäytyi ihmeen mallikkaasti ja pällisteli ympärilleen uteliaana. :) Karhunpentu kainalossa kulkeminen julkisilla paikoilla on ihmeen huomiota herättävää, joka toinen vastaantulija haluaa rapsuttaa tai muuten vaan hymyilee. Mutta onhan se toki suloinen.

Pikkuinen on jo aika hyvin sisäsiisti, mutta yksin ollessaan se käy jostakin syystä pissaamassa juuri häkkiin. Otettiinkin uusi menetelmä käyttöön, laitoin häkkiin muutaman viltin, tyynyn ja Unan lempileluja, niin johan oli käynyt pissimässä paperille.

 

Una oppii valtavaa vauhtia kaikkea uutta ja kivaa, perusasentoa se on älynnyt jo sen verran, että sivulle istuminen on superkivaa ja siitä saa kilon namia naamaan. Tänään se myös tarjosi ekan kerran seuraamista (sattui kävelemään oikeassa kohtaa ja tapitti silmiin) ja kun kerran palkkasin, niin se tarjosi sitä koko päivälenkin! Una on myös pari kertaa päässyt juoksemaan ruutuun Qupan treenien jälkeen ja yksi ilta se nappasi metallikapulankin mukaansa.

 

Käytiin toissapäivänä moikkaamassa Unan Ines-siskoa Espoossa. Neidit pistivät leikin pystyyn heti, kun pääsivät irti. Una oli aina kasan päällimmäisenä ja useimmiten se, joka murisi. Välillä siskosten leikki yltyikin melko rajuksi ja penskat piti käydä nappaamassa erilleen.

Ainiin, viimeisenä muttei vähäisimpänä, sain vihdoin siirrettyä Siuntion kokeen videot seuraamista lukuunottamatta tänne.