Tänään pääsin koulusta jo puolilta päivin, joten aikaa treenata ja lenkkeillä olisi hulppeat viisi tuntia, ennen kuin pimeä iskisi!  Sovittiin kimppatreenit Linnun ja Valtsun kanssa Korsoon, joten lähdettiin jo ennen yhtä kävelemään Tikkurilaan, mistä hypättiin junaan.
 Kentällä tuuli niin kauheasti, että treenistä tuli vähän lyhyempi kuin ajattelin, eikä saatu edes ruutua rakennenttua, kun merkit lähti lentoon. Alkuun treenattiin seuraamista (videotakin voisin laitella) ja Qupan kanssa sai tehdä pari pitkää pätkää, ennen kuin seuruusta tuli vähän hallitumpaa. Käännökset on ihan hyvällä mallilla, tiiviyttä toki voisi aina olla enemmän.
 Toinen mainitsemisen arvoinen asia on tunnari, tehtiin kokeenomaisesti ja Linnu vei kapulat riviin. Possun kanssa ei olla pitkään aikaan tehty niin, että väärät kapulat ovat toisen hajustamia, joten hyvä treeni senkin kannalta. Possu sai superpalkan, kun toi ekalla oman ja jätettiin treeni siihen.
 Rupesin myös miettimään syytä, miksi tunnari nollaantui viime kokeessa, elin koko ajan siinä uskossa, että Qupa kävi niin kierroksilla, että unohti nuuskia. Nyt vasta älysin, että olin treenannut liian vähän liikkurin kanssa ja väärät olivat täysin hajustamattomia treeneissä -> kokeessa hämääntyi toisestakin hajusta.
 Videoita olisi myös luoksarista ja liikkeestä istumisesta, täytyy ladata lähiaikoina nettiin.

Eilen lähdettiin parin viikon tauon jälkeen lentopalloilemaan Ojankoon. Kahden pelivuoron jälkeen lähdettiin agilitypuolelle treenaamaan ja tehtiin pari lyhyttä, mutta suhkot vaikeata rataa. Quattrolla oli ihan mielettömästi vauhtia verrattuna kesään!
 Agilitystä tulikin mieleen, että ilmoitin Qupa pitkästä aikaa agikisoihin 22.11 Purinalle lähes puolen vuoden kisatauon jälkeen. Lähdetään kahden startin voimin katsomaan, mitä tulee tapahtumaan.