Tänään oltiin kahden startin voimin kisaamassa Purinalla. Pitkä agikisatauko ehkä teki hyvää, sillä jotain tulostakin saatiin aikaiseksi kerrankin. Ekan startin tuomaroi muistaakseni Anne Savioja ja rata oli melko helppo, joten kuvittelin Qupa suoriutuvan siitä vähän vähemmällä virhemäärällä... Rata alkoi sillä, että Qupa varasti lähdössä ja jo kolmannella esteellä meni kompuroimaan pituuden palikkaan. Keinulle en älynnyt jarruttaa tarpeeksi, joten lentokeinu ja nähtävästi ylösmenokontakti (?) jäi ottamatta, mitä en itse huomannut. Keppikulma oli helppo, mutta ei se tietenkään hakenut oikeaan väliin, joten vielä 5 virhepistettä jo muutenkin aika kirjavaan tuloslappuun. Parilta kontaktilta se vielä kehtasi varastaa, kun en ehtinyt pysäyttämään. Saldona 20 vp. ja possun uran huonoin rata.

Kakkosradalle lähtiessä fiilikset ei olleet kauhean korkealla, mutta treenialueella vietetyn ajan jälkeen kehtasin lähteä starttipaikalle. Muutama rauhoittava rapsutus ja koira istumaan ekan hypyn taakse. Se ei varastanut! Pituutta pelkäsin jälleen, mutta kiinnitin omaan käskyyn huomiota, ja Qupa lensi yli. Kepit kerralla oikein, kontakteillekin pysähdyttiin ja keinulla muistin ottaa enemmän haltuun. Loppusuoralle päästiin virheittä ja vikan hypyn muistin tällä kertaa ohjata, joten Qupalle vihdoinkin monen startin jälkeen NOLLA! Sijoitus 7/42, bortsujen vauhtiin ei ihan ehditty, mutta Qupa viiletti aika nopeudella Qupaksi menemään (tai sitten se vain tuntui siltä).

Talvi käväisi Helsingissä viime viikolla, mutta tänään lämpömittari taisi näyttää seitsemää astetta, joten lumi suli jo aikoja sitten pois. Muutama muisto kuitenkin vielä hangista.

 
 

Viime viikonloppuna lauantaina käytiin Paloheinässä lenkillä Rion ja Ruthin kanssa ja Qupakin innostui bilettämään välillä bilettämään, kun Ruu tarpeeksi kiusasi. Kuvassa kuitenkin se poseeraa nätisti tyttöjen kainalossa, aika noloa.