1249210137_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Torstaina oltiin Koivukylässä mölliagilityssä. Lähtö oli vähän ex-tempore-meiningillä, aamulla suunnittelin lähtöä Roosan kanssa, mutta ajattelin, että en jaksa lähteä, varsinkin kun oli kuuma päivä, niin Quattro olisi luultavasti ihan puhki jo matkan jälkeen. Lähdettiinhän me kuitenkin ja ihan hyvä reissu oli, vaikka jouduttiinkin odottelemaan aika kauan omaa vuoroa. Otin taas kaksi starttia, onneksi, sillä eka oli aika katastrofi. Luulin tosiaan, että Quattro olisi ollut hitaalla tuulella ilmasta johtuen, joten alussa jo myöhästyin valssista ja Quu haki kepeille toiseen väliin. Olihan se keppikulmakin ihmeen haastava mölleihin. Puolessa välissä meiltä lensi joku rima alas, mutta muuten ihan jees rata. Kontaktit oli tosi hyvät ja koirakaan ei karannut lapasesta kertaakaan, vaikka ne putket sitä aika paljon houkutti. Tältä radalta 10 ja noin 2 sekuntia yli ihanneajan.
 Toinen rata oli sitten jo vähän parempi, alussa sain valssattua paremmin ja Qupsu aloitti kepit oikein. Kontaktit taas hyvät ja tehtiin vähän pienempiä kaarroksia hyppyjen välissä. ;) Tuloksena nolla sekä aika alittui noin 6 sekunnilla. Sijoittuttiin vielä toiseksi ja Qupsu sai heijastinliivit palkaksi liitelystään (vähän nyrpeällä ilmeellä Q otti ne vastaan: “Hei, eikö täältä saanutkaan mitään syötävää?”)

1249245592_img-d41d8cd98f00b204e9800998eMittasuhteet ei ihan oikein..

Tokoiltukin ollaan toki, lähinnä tehty kosketusalustaa pitkiltä matkoilta, keskitytty kokeenomaiseen työskentelyyn ja otettu tunnari supertreeniin, ja jotain edistystäkin on havaittavissa. Kasaa on hajotettu ja omaa tuotu lähemmäs vääriä. Eilisessä tunnaritreenissä Qupsu jopa malttoi nuuskia väärät läpi ennen kuin löysi oikean. Lähellä oli etten ruennut jo kiljumaan sille, kun luulin, että nappaa väärän.
 Kosketusalustan kanssa keksin vihdoin keinon, millä Q etenee suoraan alustalle. Vika oli minussa, koska lähdin viemään palkkaa alustalle jo ennen kuin Q ehti siellä pysähtyä, ja useimmiten se pomppasi silloin viereen. Järkiratkaisu tähän kuitenkin oli se, että pysyn itse paikoillani niin kauan, kunnes Quattro on alustalla. Matkaa ollaan kasvatettu noin 35 metriin ja ensi viikolla ajattelin ottaa ruutumerkit vihdoin mukaan.

1249210301_img-d41d8cd98f00b204e9800998e