Ja jipii, onnistuin sähläämään juuri valmiin kirjoituksen pois... joten eikun aloitetaan alusta.
Itse olen ollut koko viikon flunssassa, joten pidemmät lenkit ovat jääneet välistä. Sen sijaan ollaan koitettu treenata paljon, sekä keksiä muuta ajankulua.
 Maanantaina pakkasin damit mukaan lenkille, ja lähdettiin pellolle treenaamaan lauantain touhuista innostuneina linjoja. Tallasin lumeen selvät polut ristin muotoon, ja polkujen päihin vein damit. Harjoitus oli helppo Quattrolle, hyvä niin.
 Tiistaina tokoiltiin seuraamisen voimin; tavoitteena suorat pysähdykset ja sujuvat liikeellelähdöt. Naksuttimen avulla ollaan saatu liikkeelle lähtöön jo heti kontaktia mukaan, mutta pysähdykset välillä vinoja, ja hitaita silloin, kun pysähtyminen tulee pian liikkeellelähdön jälkeen. Treenattiin myös pitkiä pätkiä (ah, ihanaa, kun koira osaa pitää kontaktia!) BH-kokeen tyylisesti, sekä muutamia käännöksiä. Nyt vasta olen huomannut, että olenkin itse se, joka pilaa käännökset ja pitäisi muistaa kääntyä aina sillä jalalla, eikä sillä jalalla.
 Keskiviikkona jäin itse kotiin, kun olin kuumeessa. Päivällä jaksettiin kuitenkin tehdä kakeja pitkällä matkalla, pääasiassa s-m, m-s ja s-i vaihdoilla. Hissityyli on ruennut toimimaan Quulla, ja vaihdot sujuukin jo melko hyvin. S-i vaihdossa Q on ruennut liikuttamaan myös peppuaan, sekä siirtämään koipiaan istumaan mennessä. Illalla treenailtiin vielä tunnaria kasaharjoituksen voimin. Piilotin hajustetun kapulan tyynyn alle, ja laitoin vielä toisen tyynyn hämäämään Quuta hajustamattomien kasan toiselle puolelle, ettei ryntää suoraan oikeaan paikkaan. Q nuuski ensin hajustamattomien kasan läpi, ja sitten siirtyi nuuskimaan viereen. Jes, jätkä osaa käyttää nenää! Nyt vaan vahvistetaan nenänkäyttöä, niin hitaasti siitä hyvä tulee (kait).
 Perjantaina otettiin ruutumerkit ja ohjatun kapulat mukaan, ja lampsittiin koulun kentälle. Ensin otettiin ruutua noin 10 metrin matkalta voittajaluokan tyylisesti. Ruutuunmenot ihan ok, saisi tosin mennä vähän syvemmällekin, mutta oli sisässä kuitenkin. Välillä kävin viemässä palkan ruutuun, välillä heitin pallon. Loppuosaa ollaan hiottu erikseen, ja pitäisi saada vielä seuraaminen tiiviimmäksi. Muutaman voi-ruudun jälkeen otettiin EVL:n tyylistä ruutua ilman merkkiä (vein sen sijaan vain seisomaan kuvitteellisen merkin paikalle). Ekalla kertaa ampui täysillä maalia kohti jostain syystä, liekö tottunut ruudun olevan edessä, tai sitten maali muistutti niiiin paljon ruutua. :D Toisella kertaa osoitin selvemmin ruutuun, ja kundi meni sinne. Nämä ruudut paljon parempia verrattuina voittajaluokan ruutuihin, sillä Q menee huomattavasti syvemmälle ruutuun. Ah, oltaispa me jo eeveeällässä.
 Sen jälkeen ohjattua lälläriharjoituksella ja mukana vain kaksi kapulaa. Vein kapulat hieman Quun taakse, noudettavan kapulan pari metriä lähemmäksi kuin toisen ja jätin Q:n seisomaan suurinpiirtein siihen, missä merkki olisi. Lähetyksiä otettiin muutamat molempiin suuntiin, jotka tosihyviä.
 Lopuksi vielä muutama liikkeestä istuminen pallon kanssa, heitin pallon heti Quun istuttua taakse, jolloin saatiin nopeita ja suoria istumisia. Treeneistä jäi kokonaisuutenaan tosi kiva fiilis, ja tuli todettua, ettei se nyt ihan mahdotonta olisi päästä tämän vuoden puolella kisaamaan!

Huomenna olisi agilitykisat Hyvinkäällä, tarkoitus oli ilmoittaa Qupsu mukaan, kun olisi oikein lämmin halli, mutta unohdin koko jutun. Sinänsä hyvä näin, niin ei lähdetä tekemään tyhmiä virheitä treenaamattomuuden vuoksi sinne. Ensi viikonloppuna olisi möllit Vantaalla, jonne ollaan menossa. Ja pian pitäisi alkaa treenitkin, ja me aloitetaan vähän vaikeammassa ryhmässä, joten saas nähdä. Ensi viikon ohjelmaan kuuluu myös muutama "tilaisuus" Qupen kanssa, joista sitten juttua myöhemmin. ;)