Taas on tullut vietettyä vähän vähemmän tai enemmän hiljaiseloa blogin suhteen. Uusia kuvia lisäsin sunnuntailta tänne, jossa on myös vähän vanhempia kuvia.
 Viime viikon perjantaina oltiin treenailemassa Fidon&Roosan ja Linnun&Valtsun voimin Fallkullassa. Meillä meni treenit ihan hyvin, seuraaminenkin on taas vaihteeksi megahienoa, kun välillä taas vaihteeksi mentiin takapakkia kontaktin vuoksi. Siihenkin löytyi ratkaisu, kun Heidi treeneissä vinkkasi, että minun pitäisi olla rennommin seuruussa sekä käännökset ottaa tarkemmin. Kun itse kiinnitin huomiota käännöksiin, nekin rupesivat sujumaan ilman sähellyksiä samoin myös seuraamisen kontakti ja vire tulivat huomattavasti paremmaksi, kun muutin itse asennetta "nyt kuljet siinä ja pidät kontaktia"-asenteesta "jee, vähänkö olet upea poika, jes!"-asenteeseen. Niin ja sitten treeneihin. Otettiin vähän sitä sun tätä, UMN:n kurssilta saatiin hyviä neuvoja moniin liikkeisiin, joita sitten sovelletaan käytännössä. Mm.ruudun pysähtymistä ollaan treenaamassa taaksemmas sekä tunnarin parissa ahkeroidaan edelleen kasatreenin voimin.
 Ainiin juu, huomenna lähdetään nometreeneihin hakemaan vähän uusia vinkkejä, jos vaikka saisikin jotakin alokasluokan tehtävien tapaisia opettetua tuolle hurttimukselle. :)