Tänään matkattiin taas Agilityakatemian hallille talvitreeneihin. Tällä(kään) kertaa meitä ei ollut eksynyt kuin kolme paikalle, joten puolentoista tunnin aikana ehti treenata ruhtinaallisen paljon! Eka rata tehtiin kahteen kertaan, ensimmäisellä kerralla oli tarkoitus tehdä mahdollisimman virheetön suoritus ja toiselle Alma keksi yllätyksen; vedettiin rata läpi pelkän vartalo-ohjauksen avulla ilman käsiä. Vaikka viimoinen kuulostaa hankalammalta, meni se huomattavasti paremmin, kun tuli kiinnitettyä huomiota vartalonliikkeisiin. Tuli myös todettua, että Qupa katsoo hirvittävän tarkasti mihin suuntaan kroppa osoittaa, sillä kun erehdyin olemaan sadasosasekuntin väärään suuntaan väärään aikaan, oli Quattro jo siellä. Kontaktit possu teki varmasti, mikä ei ole ollut mikään itsestäänselvyys viime kuukausien aikana.

  1. rata

Toisella radalla teemana oli jaakotus, jota päästiin testaamaan käytännössä esteellä 8. Muuten rata oli ihan peruskauraa, ja kepit sekä A:n kontakti pelitti.

2. rata

Lopuksi tehtiin vielä lyhyt sylkkäri-keppikulmaharjoitus. Quattro oli lopussa jo melko väsynyt, mutta saatiin kahlattua huima viiden esteen rata kunnialla läpi. Treenin kruunasi vielä onnistunut tokotreeni parkkiksella. Seuraaminen sujui mielettömän hyvin, kun Q oli niin väsynyt ettei jaksanut häseltää, sählätä, pomppia tai poikittaa. Lyhyt kaaviokin sujui upeassa kontaktissa ja poikittamatta. Ehkei toivoa seuraamisen suhteen ole menetetty? ;)

Ennen treenejä käytiin lenkillä ja kuvailemassa Fallkullan pelloilla.