Vierailimme kuluneella viikolla pariin otteeseen koirien lentokentällä - siis Ojangossa. Vartin automatka ei ole julkisilla yhtä helposti tehty, sillä pahimpaan ruuhka-aikaan matkaan on kulunut 1h15min. Luojan kiitos hoksasin alkukeväästä nopeamman, mutta enemmän vaihtoja sisältävän reittivalinnan, jolla matkan saa taittumaan puolessa tunnissa vaihtokulkuvälineiden sattuessa kulkemaan juuri sopivasti.

Tiistain treenipäivä, jolta videotkin ovat, oli helteisempi. Una kyllä pinkoo yhtä päättömänä säällä kuin säällä, mutta Qupalla oli huono päivä. En saanut ohjaustani napakaksi ja oikea-aikaiseksi ja tein sen kanssa niin tyhmiä virheitä. Käännökset valui, Qupa juoksi vääriin putkiin (tai juoksi ohi...) ja laamaili radalla. Taoin itseäni nyrkillä päähän ja koitin olla skarpimpi, jotta saatiin pieni radanpätkä edes puoliksi onnistumaan. Unan pikkupätkässä olin taas auttamattomasti jäljessä, ja koska se ei hae esteitä kuin Qupsu, oma ohjauksenikin mätti. Kaksi vikaa hyppyä koituivat ongelmaksi, kun kaivoin aina lelua taskusta väärään aikaan. Enkä edes älynnyt sitä, tyhmä minä. Kuten huomaatte, ihan huonot treenit oli.

Torstain agit onnistuivat paremmin, sillä suunnittelin mitä teen, ja pysyin siinä! Qupsulle suunnittelin radan hiukan siirrellen kentän esteitä ja hyödynsin Ulpua varten tekemääni vinoa hyppysuoraa (2-5). Jo sujui paremmin: Qupalla oli eri meininki tekemiseen kuin edelliskerralla ja ohjauskuviotkaan eivät olleet pahimmasta päästä! Unan osuus eli vino hyppysuora sai alkunsa tiistain loppuradasta, ja namialustalla homma pelitti. Lisäksi pennen kanssa jatkettiin keppi- ja kontaktiprojektia jälleen. Täytyisi kotiin rakennella 2x2-keppivälejä, jotta treeni pääsisi edistymään.