No joo, otsikointi kyllä meni hiukan pieleen. Mutta koirahan se tuokin on, joka on toiminut jostain syystä tarpeeksi hyvin lähiaikoina.

 Torstaina oli taipparitreenit, treenailtiin hakuruutua ja markkeerauksia.
 Quattron vuoro oli kolmantena päästä työskentelemään hakuruutuun. Herra haki omatoimisesti ns.markkeerauksen, eli damin joka sinne ensin heitettiin, ja toi käteen. Huh, onneksi ei käynyt niinkuin jokin aika sitten, kun oltiin Mangon porukoiden kanssa pellolla, niin Quattroahan ei voinut palautukset silloin kiinnostaa yhtään... Pari damia taisi tulla vielä nopeasti, mutta sitten Q näköjään "sulki silmänsä", ja etsi dameja nenällään, ja juoksi pari kertaa ohikin, kouluttaja meni hiukan auttamaan Quattroa hakuruutuun, käveli syvemmälle metsään, niin Quattrokin lähti kauemmaksi etsimään.
 Sitten siirryttiin markkeerauspaikalle, Quattro pääsi ensimmäisenä töihin. Dami tuli suoraan käteen. Jokainen koira taisi tehdä n.4 markkeerausta, ja sitten sai mennä vielä harjoittelemaan kantamista, jos tahtoi. Lähdettiin vielä tämän jälkeen Jukan kanssa sivummalle tekemään Mangolle ja Quattrolle markkeerauksia. Quattro lähti hakemaan ihanan reippaasti, mutta menikin tyrkyttämään damia ensin Jukalle, ja sitten vasta mulle. Tältä kertaan olin koiran osalta tyytyväinen, parasta työkentelyä teki, kuin ikinä.

 Tokokoe on lauantaina. Seuraamista + kontaktia ollaan harjoiteltu joka päivä, sitä kun saa treenata vaikka millä mitalla, ja parempi se aina saisi olla. Mutta nyt se menee mielestäni hyvin, kontaktiakin herra tarjoaa. Viime viikolla otin vihdoin ja viimein naksuttimen lenkille myös mukaan, naksuttelen sille aina kontaktista, tänään ainakin piti kontaktia lähes koko matkan, liekö johtui siitä naksuttimesta, vai siitä että olen saanut survottua namia oikeassa kohdassa suun sisään. Tänään harjoiteltiin seuraamista kera kontaktin, täyskäännöstä paremmaksi + käännöksiä. Sen jälkeen tehtiin ns.kokeenomaista treenausta, seuraaminen kytkettynä, maahanmeno, seisominen, seuraaminen hihnatta putkeen, hyvältä näyttää. Tavoitteena siis olisi saada kokeesta se "himoittu" ykkönen. Seuraavaan kokeeseen laitoin ilmottautumisen menemään, koe 10.5. Helsingissä.

Hahaa, herra ilmoitettu agilityyn. Tästä tulee hauskaa, jos vain päästään ryhmään mukaan, vielä ei ole tullut ilmoitusta, aikoivat ilmoittaa joka tapauksessa miten kävi.

TIISTAI 15.4: toko: seuraamisen kontaktiharjoituksia, kokeenomaisesit seuraaminen + maahanmeno + seisominen + iso palkka
KESKIVIIKKO 16.4: toko: seuraamisen kontaktiharjoituksia kotona VÄHÄN, taipparitreeniä, jos damin muistan lenkille
TORSTAI 17.4: toko: lepo, ei yhtään tokoilua
PERJANTAI 18.4: toko: kokeenomaisesti pitkä seuraaminen vapaana + luoksetulo + iso palkka
LAUANTAI 19.4: koe