1240080237_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen oltiin Korsossa tokoilemassa Linnun ja Valtsun voimin. Me vahvisteltiin pääasiassa alustaa ja naksuteltiin liikkeitä.
 Alusta tosi hyvä, noin 10 metrin päästä pisin lähetys, joka onnistui hyvin. Palkkaus naksulla, jonka jälkeen palkaksi alustalta nami. Nyt muutama päivä vielä treenataan ulkona alustalle meno vahvaksi, jonka jälkeen ruutumerkit mukaan.
 Seuraamista pätkissä, josta palkkaus niin ikään naksuttimella. Kuvissa näyttää, että Q poikittaisi, jota en ole ennen huomannut. Pitää seurailla tarkemmin ja ottaa vaikka videolle, niin pystyn itsekin näkemään. Nyt ei huvittaisi rueta tappelemaan seuruun kanssa, kun on kontakti saatu niin hyväksi. Tosin tähän saattaa olla ongelmana se, että Q koittaa pitää kontaktin tajuttoman tiiviisti ja katsoa suoraan silmiin, jolloin poikittaa.


 1240081181_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Luoksetulo, liikkeestä istuminen ja metsku hyviä. Metallissa palautus tuli suhkot hitaasti, joten pitäisi lisätä vauhtia. Pitkästä noudosta tosin palautuskin tuli nopeammin, kuin jos heitän lähemmäksi.
 Yksi tunnarikin otettiin, tosin mukana oli vain kolme mun hajusta kapulaa, joten otettiin niinkin persoonalliset kapulat sekaan kuin kepit. Ainakaan valintatilanne ei ollut Quattrolle vaikea, nappasi oikean melko nopeasti.
 Qupsusta tuli tajuttoman upeita tokokuvia, kiitos Linnun, täältä voi katsella loput kuvat.

1240081598_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Q ja O

Tänään oltiin Viertolassa lasten harrastepäivillä esittelemässä agilityä muun jatkokurssin osallistujien kanssa. Koululla piti olla puolen päivän aikoihin, jolloin ruettiin tutustumaan sekä kasaamaan rataa. Rata oli jo valmiiksi tuttu torstain treeneistä, jolloin treenailtiin kys.rataa. Radat suoritettiin kahdessa näytöksessä pareittain (pihalle rakennettu kaksi identtistä kenttää), josta nopeimman piti päästä aina jatkoon, mutta ainakin minulle tämä "jatko" jäi täysin epäselväksi. Q meni ensimmäisen radan tosi nopeasti ainakin Quattroksi, mutta se tosin otettiin uudestaan, sillä toisella kentällä oli kymmenen senttiä liian korkeat esteet. Muutkin radat oli ihan hyviä, muistaakseni toisen radan video tässä. Itse onnistuin sähläämään radalla ohjaamalla välillä väärin (onnistuin onneksi myös korjaamaan sen) sekä en katsonut, että Q jätti toisella kierroksella viimeisen kepin väliin. Kepeistä puheenollen, Quattron kepeille haku on vahvistunut tosi hyvin, hakee itsenäisesti 99% oikeaan väliin, en itseasiassa muista, milloin olisi hakenut väärin, kunhan muistan jäädä vain tarpeeksi kauas, ettei kiirehdi perään. Esitysten lopuksi yleisön joukossa olleiden lapsienkin oli mahdollisuus päästä ohjaamaan koiria, Qups sai extrasosiaalisena ja -innokkaana ottaa aina kaksi lasta mukaansa. Heh, tämä osuus olikin hauska, siinä kun koitat opastaa lasta, joka tuskin on koskaan ohjannut koiraa, ohjaamaan koiraa esteeltä esteelle ja putkeen jne. Q osasi onneksi radan jo melko hyvin ulkoa, joten lasten tehtäväksi tuli pikemminkin juosta perässä. Esittelyn jälkeen lähdettiin kotiin, ensin oli tarkoitus vain kävellä vähän, mutta kun Linnu lähti aseman suuntaan ja meidän bussin tuloon oli vajaa puoli tuntia päädyttiinkin kävelemään kotiin. Linnu räpsi taas kuvia, sato nähtävissä täällä (sori nyt kun mainostan sun kuvia, mutten jaksa tallentaa!). Illalla lähdettiin vielä Roosan kanssa parin tunnin iltalenkille, tosin Roosan puudelit jäivät kotiin tällä kertaa.

1240082324_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Lasten osuus
1240082303_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
  Ratapiirros