Kelpaisi sataa, kun kerran on kunnon takkikin. Onnistuin väkertämään koulussa moisen sadetakin Unalle, kangas sopii sen tummanruskeaan turkkiin kivasti! Tämä, kuten se Qupan viimesyksyinen jumppapukukin, on tehty sinne päin mitoilla, mutta tällä kertaa tekeleestä tuli oikeankokoinen. Jämäkankaasta plikka sai vielä pannankin, kyllä sen nyt kelpaa!

Tokokokeesta innostuneena molemmat hurtat on ilmoitettu kokeisiin, Qupsulle sain kolmannella yrittämällä paikan Hämeenlinnaan koulunlopetusviikonlopulle, siis kahden viikon päähän. Una sen sijaan on ilmoitettu vähän vakavampiin koitoksiin. Maanantaina penskalle on varattu aika myös luustokuvauksiin, toivottavasti pikkuinen on terve! Lotte-siskon lonkat olivat palanneet Kennelliitosta D/D, joten nähtäväksi jää, mitä pieni ruskea kätkee sisäänsä.


Ulpun mielestä oli kammottavaa joutua näpäyttelevän Murun ja pelottavalta näyttävän nalle-Hanin väliin. Narri oli ihan samaa mieltä!

Kuluneella viikolla ollaan pidetty pariin otteeseen yhteistreenit Mariian ja aussie Murun kanssa lähikentillä. Qumpa on keksinyt tottelemattomuuden ja koettaa päästä ruutuun ja noutamaan ilman merkin kautta kiertoa, samoin kuin tunnarin toimivuus tuntuu olevan pohjalukemissa nurmikolla. Eilen oltiin samaisella porukalla nauttimassa ilta-auringosta läheisillä pelloilla, mukaan tuli vielä supersöpö kelpievauva Narri omistajineen, joten Ulpu sai tasoistansa bileseuraa. Alan pikku hiljaa vakuuttua siitä, että Unan energiavarasto on kyltymätön, se kanssa saa kävellä kilometrejä, se juoksee koirakavereidensa kanssa kuin viimeistä päivää, on ollut mukanani Malminkartanossa kouluttamassa ja treenamassa, ja silti se jaksaa illalla pinkoa täysillä. Hassu eläin, varsinkin Qupsuttimen jälkeen!
 

Päivitykset ovat nykyään tokopainotteisia, mutta Qupsuttimen ohjatut treenit alkavat vasta kuun lopussa. Muutaman kerran olen koulun jälkeen käväissyt Ojangossa ja alkuviikosta piipahdin Unan kanssa ainoalla vapaalla olevalla kentällä - alkeiskentällä. Plikka teki kontaktien lisäksi putkea, siivekkeiden kiertoa ja renkaan alkeita. Qupsu-polo jäi parantelemaan luusta sekaisin mennyttä vatsaansa kotiin.