Voittajaan siirryttäessä vaatimus kasvaa liikkeissä valtavasti ja aikaisempi harjoittelu on selvästikin mukava lisä jo tarpeeksi vaativiin liikkeisiin. Kaikki on kuitenkin edistynyt mukavasti nyt kun ollaan paneuduttu voittajaan. Mitään erityistä tavoitetta ei olla kisoille asetettu, kunhan nyt treenataan kaikki ensin kuntoon, eikä lähdetä keskeneräisenä kokeeseen. Ajattelin kuitenkin, jos päästäisiin loppukeväästä/kesällä kisoihin mutta mutta. Talvi ja kevät on ainakin aikaa paneutua liikkeisiin, joten sitten sen näkee.
 Torstaina pidettiin tehotreenit Linnun ja Valtsun kanssa Fallkullan nurmikentällä. Quattro oli hyvässä vireessä, vaikkei tällä kertaa tehtykään varsinaisesti kokeenomaista treeniä, paitsi muutama liike erikseen koemaisesti. Erityisiä ongelmakohtia ei noussut esiin, mitä nyt ruudussa Q sai päähänsä istua, kun ollaan treenattu paljon, että jätän sen istumaan ja kävelen parinkymmenen metrin päähän ja käsken istumaan käsimerkillä. Me treenattiin perusliikkeitä kuten seuraamista, kontakti oli hienoa. :) Kiitos treeniseurasta ja huomista agitreeniä odotellessa!
 
 Voittajanluokan liikkeet ja niiden edistyminen

  •  Paikallamakuu: Aika lisääntyy minuutilla, joka ei ole Quulle ongelma.. Treenattu päälle neljää minuuttia eli hiukan pidempää kuin kokeessa tulee olemaan.
  • Seuraaminen sekä askelsiirtymät: Seuraaminen pelaa tällä hetkellä hyvin, käännös paikalla vasemmalle ja sivuaskeleet treenaamatta. Täyskäännös- ja käännös oikealle hyviä. Peruuttaminen vaiheessa.
  • Liikkeestä istuminen: Edistyy hyvin, käännyn käskyn jälkeen palkkaamaan Quun, mutta homman idean pikkumies älysi hyvin vaikka ollaankin treenailtu vain seisomista ja maahanmenoa.
  • Luoksetulo: Seisominen ok, maahanmenossa käytössä vielä sekä käsimerkki ja suullinen, tarkoitus käyttää käsimerkkiä. Juoksuosuudet mennään laukalla ja pysäytykset nopeita.
  • Lähettäminen määrätylle paikalle (selvemmin ruutu): Onneksi treenaaminen aloitettiin aikaisemmin, nyt ruudusta on tullut megakiva juttu Q:lle ja ruutuun lähetys onnistuu hyvin (ruudussa ei palkkaa), mutta seisomisessa Q teki muutaman kerran istumisen. Annoin käskyn tosin melko rauhassa, täytyykin ensi kerralla sanoa napakammin "seis".
  • Hyppynouto: Onnistuu hyvin, treenattu ei olla tosin paljon, mutta vähäisten treenikertojen perusteella täysi 10.
  • Metallinouto: Metalli ei ole Q:lle ainakaan mikään itseselvyys, kerran koitettiin, mutta metallikapula ei tainnut olla mieluinen. Metalliruokakippojen pitämistä ollaan harjoiteltu ja lähiaikoina pitäisi ostaa oma kapula.
  • Tunnistusnouto: Treenattu kapulalla lähinnä pitämistä ja haistamista, jossa on sekä makkaran että minun hajua.
  • Kaukokäskyt: Treenattu paljon, ja huolella. Periaatteella palkkaa ei tule, jos liikuttaa takajalkoja. Hissitekniikan pikkumies on älynnyt hyvin ja maahan-seiso ja seiso-maahan menee hyvin tassuja liikuttamatta. Istu-maahan ja maahan-istu ei ole ongelmaa. Loppuja vaihtoja treenattu käsiavustuksella.

 Huh, tässähän niitä liikkeitä ja treenausta riittää. Hiljaa hyvä tulee.
 
 Torstain treenit: