Suorituksesta tuli hauska, kuten eilen kirjoitin, mutta ei sentään surkuhupaisa. Aamulla oltiin jo kymmenen maissa Koivukylän koiraharrastajien kentällä. Ilmoittautuminen alkoi vasta klo.11 ja mukaan otettaisiin vain 25 koirakkoa, joten tultiin tarpeeksi ajoissa. Hieman turhaa tosin, möllitoko ei tainnut saavuttaa suurta suosiota.
 Me päästiin starttaamaan numerolla yksi aikaisesta herätyksestä johtuen, ja siten saatiin reunapaikka paikallamakuusta.
 Paikallaolo meni nappiin, aika oli jostain syystä vain 2 min, mutta ohjaajat sentään saivat mennä näkösuojaan. Q oli myös kellahtanut lonkalleen, mitä ei ole tapahtunut muutamaan kuukauteen, mutta muuten jees.
 Ennen yksilöliikkeita otin seuraamista, palkkailemalla tiheään ja kentän laidalla heittelin palloa. Yksilösuoritukset alkoivat seuraamisella, joka sujui aluksi aivan järkyttävästi. Ensimmäinen pysähdys oli melkein heti liikkeelle lähdön jälkeen, ja Q jäi kävelemään. Senkin jälkeen hortoilua, mutta juoksuosuudella Q:n päässä palaset osuivat kohdalleen, ja Qups älysi, että tämähän on tätä kivaa tokoilua, jipii! Ja loppu menikin supernätisti mahtavassa kontaktissa! Täytyy treenata tuo alku kuntoon ennen seuraavaa koetta.
 Liikkeestä maahanmeno hyvä, tosin olisi ehkä voinut olla nopeampi, mutta tuomarilla ei moitittavaa, kympin antoi.
 Luoksetulossa Q ennakoi, tuomarin sanoessa "kutsu", Qups nytkähti eteenpäin liikuttamatta kuitenkaan tassujaan. Pysähtyminen oli ok, ehkä vähän nopeampi olisi voinut olla, ja lopun perusasento väljä. Ennakoinnista ja väljästä asennosta -1 p.
 Liikkeestä seisomisessa Q keksi liikahtaa, kun kävelin sen taakse. Taas ongelma jota ei ole ilmennyt koskaan treeneissä, mutta kyllä koetilanteessa keksitään jäynää. :)
 Nouto 10, ei moitittavaa, paitsi palautus olisi saanut tulla nopeamminkin, mutta perusasento nätti, mikä on ollut melko harvinaista treenattaessa.
 Kaukkarit, vautsi, niihin olen megatyytyväinen, varsinkin kun tuomari antoi seuraavan käskyn vasta koiran oltua n.5 sek asennossa. Näitä on tullut treenattua ja se tuotti tulosta. :) 
 Hyppy 8, Q jäi istumaan melko esteen sivuun, jolloin sillä oli suora näköyhteys minuun esteen sivulta, joten autoin kädellä esteen yli ettei olisi kiertänyt. Hyppyä ollaan harjoiteltu tosi vähän, mahdollisuutta ei ole oikein virallisella hypyllä ottaa kuin maanantaisin agitreenien jälkeen. Hypystä siis -2 p. kun näytin kädellä, eli 8.
 Kokonaisvaikutelma 9½, Q oli tuomarinkin mielestä vaisu alussa, mutta seuraaminen parani erittäin paljon loppupätkää kohden, ja lopun koira suorittikin nätisti. Sijoituttiinkin sitten vielä ensimmäisiksi viiden avo-koirakon joukosta yhteispistein 188½! Vautsi, nyt kun vielä virallisetkin menisi yhtä hyvin. Niitä odotellessa.

 Paikallamakuu 10
 Seuraaminen taluttimetta 8½
 Liikkeestä maahanmeno 10
 Luoksetulo 9
 Liikkeestä seisominen 9½
 Nouto 10
 Kauko-ohjaus 10
 Estehyppy 8
 Kokonaisvaikutelma 9½
 AVO1, 188½ p., sij. 1/5

  Paikallamakuu
  Vino perusasento, ja herra näyttää kieltä taas kerran.
  Käännös vasemmalle. Keskittynyt ilme ohjaajalla, Q ottaa rennosti ;)
  Seuraaminen