Tällä viikolla ollaan tokoiltu ihan suhkot ahkerasti. Tiistaina käytiin Roosan ja Fidon kanssa treenaamassa koulun kentällä. Ruutu alkaa jo sujumaan ihan hyvin, Q etenee nopsasti ja jää ruudun sisälle.

Tänään käveltiin luistelukentän parkkikselle ja treenattiin siinä pienessä häiriössä. Alkuun otettiin seuruuta naksun kanssa periaatteella kontakti -> naks -> palkka. Seuraaminen oli tavallista "löysempää", kontakti ok, mutta Q jätätti hiukan, mikä ei ole ollenkaan sen tapaista. Sen jälkeen siirryttiin ottamaan pallolla, johan mieheen tuli virtaa. Tehtiin kokeenomainen pätkä käännöksineen ja siitä palkaksi pallo. Viretila oli älyttömän hyvä, Qup ei poikittanut eikä edistänyt, jes.
 Kakeja, takapalkkana pallo. Vaihdot pallon kanssa tosi tarkkoja, koivet pysyi hyvin paikallaan. Nyt vain matkan kasvattaminen kuntoon, tänään otin n.4 vaihtoa kerrallaan 5 metrin päästä.
 Liikkeestä istuminen tehtiin kokeenomaisesti. Sivusilmällä näin Quun menevän istumaan tosi nopeasti ja oikeaan rintamasuuntaan, joten ei ruettu tekemään uudestaan.

Eilen sain sähköpostia, että päästiin mukaan UMN:n kilpailevien tokokurssille maanantaisin 9.2. alkaen. Kurssi tosin alkaa vasta yhdeksältä illalla, mutta kertoja ei ole kuin viisi, joten eiköhän me jakseta siihen aikaan tokoilla.

Kiertopalkinnoista (UMN:n tokotulokas & HSKP:n tokotulokas) ei ole tullut vielä tietoa, onko Q saavuttanut mitään pystejä viime vuoden tokoilutuloksilla.