Vuonna 2008 on tehty ja saavutettu kaikenlaista.

  • Ensinnäkin saatiin treenattua tokossa liikkeet kisakuntoon ja päästiin starttaamaan huhtikuussa. Kisat meni hyvin ja kesän kuluessa käytiin vielä kahdessa kokeessa ja saavutettiin TK1 heinäkuussa SNJ:n leirillä. Syksyllä uskaltauduttiin vielä avoimeen luokkaan, ja ensimmäisestä kokeesta saatiin huimat 194 pistettä. Kahden viikon päästä avoimen luokan ensimmäisestä startista Quattro sai TK2:n 5.10.
  • Taippareihin ei ollut tarkoitus mennä, mutta hyvin sujuneiden treenien ansiosta starttaaminen alkoi tuntua mahdolliselta. Bongasin netistä heinäkuun puolessa välissä peruutuspaikan Padasjoen taippareihin, jonne mahduttiin mukaan. Viikon mökkiloma, kuuden tunnin ajomatka sekä parin tunnin odottelu vei viimeisetkin voimat Quattrosta, joten ensimmäinen startti kaatui hakuruutuun, josta kuitenkin palautui 4 lintua. Toisen kerran startattiin Antskogissa elokuun puolessa välissä, jolloin Quattro läpäisi taipparit.
  • Agility aloitettiin hauskanpitona, jossa ei ole tarkoitus lähteä kisaamaan, eihän tuo mikään tavallinen agilityrotu olekaan! Päädyttiin kuitenkin syksyn aikana muutamiin mölleihin ja yllätyksenä tuli kilpailevien radan voitto sekä se, että eihän Q olekaan hidas!

Vuoden 2009 tavoitteina

  • Tokossa voittajaluokasta VOI1 tai TK3, jos niitä ykkösiä tulee helposti. ;) Jos saadaan voittajaluokka suoritettua alkukesästä, niin EVL-startti voisi siintää loppuvuodessa. Kuhan nyt katsoo, mitä haasteita voittajaluokka tuo tullessaan.
  • Agilityssä nousunollat II-luokkaan.
  • Nomeilukin hiukan kiinnostaisi, jos vaikka alokasluokan liikkeitä treenailisi kuntoon...