Keskiviikkona putkahti lappu postiluukusta, että päästään LKK:n järjestämään tokokokeeseen 25.5. Jännittää jo valmiiksi. Seuraaminen on jonkin aikaa jo ollut vajaalla kontaktilla ym. Viisaana ihmisenä rupesin sitten näin viime tinkaan, olikohan toissapäivänä, opettamaan uutta seuraamiskäskyä, "kulkee". Tänään treenatessa totesin kuitenkin, että vanhalla käskyllä mennään, enhän ehdi millään kokoamaan uutta seuraamista kunnolla kasaan ennen koetta, ja muutakin pitäisi harjotella. Ollaan siis treenattu 30 min.per päivä uutta seuraamista naksutin + desi nappuloita kourassa, että näin.
 Päivälenkillä Q sitten lähti ilman lupaa uimaan, istutin sen sivulle rannassa ja viuuh, koira joessa. Q sai sitten pikkupuhuttelun ja melkein heti pallon suuhunsa, ja herra painui sitten onnellisena jokeen :) Heittelin vielä jokiuinnin jälkeen korkeassa voikukkaruohikossa palloa, niin Quu sai kunnon dalmatialaisvärityksen, keltasilla täplillä.
 Quattro on jostain syystä päättänyt rueta kytistämään ohikulkevia pyöräilijöitä, heti kun tulee pyörä vastaan, niin alkaa hinkuminen. Toivottavasti tokokokeen lähellä ei ole pyöräilijöitä, seuraaminen on siinä tapauksessa hortoilua ympäri kenttää. Muuten seuraaminen on naksuttimen avulla parantunut, seuraamispaikka ja kontakti on ainakin treeneissä hyvä, eikä muissakaan mitään virheitä ole tapahtunut. Mutta täältä pilvestä, kun ykkönen kerran viimeksi saatiin, on helppo tipahtaa takaisin maahan. ;)

Niin, ja huomenna on agitreenit. Maanantaina meni ihan hyvin, ensin minirata, putki + A. Sitten A:ta, rengasta, muuria ja harjoituspuomia. Meidän makkarahan taitaa tykätä tästäkin lajista!