Vihdoin maanantaina Quattrolta otettiin tikit pois. Vahvempi antibioottikuuri tuli tarpeeseen haavan paranemiseen, onneksi käytiin viime viikolla hakemassa se. Lääkärin mukaan Quattro saa elää normaalia elämää nyt, ja vaikka uidakin, tosin tassua pitää suojata. Treenit tottakai jätettiin tältä viikolta väliin ja hirmupitkiä lenkkejä ei olla tehty, ettei haava vaan aukea uudestaan. Qupsu onkin hepuloinut sisällä lelujensa kanssa monia kertoja, mikä on sinänsä ihmeellistä, koska yleensä se on oikea herra rauhallisuus. Lekurissa muuten myös punnittiin jätkä ja puntari näytti 37 kiloa.
 Eilen oltiin piknikillä Roosan ja puudeleiden kanssa, ja Qupsukin pääsi toki mukaan. Hieman tokoiltiin välillä, seuraaminen oli ihan jees, välillä se sähläsi ja tuli vinossa, mutta välillä taas hyvin. Kaket taas ihan tajuttoman hienot 10 metrin matkalta, ei liikkunut kertaakaan. Tunnariakin tehtiin juomapulloilla ja mehutölkeillä, omaa hajustin vain muutamia sekunteja, johan se haisteli kivasti ja poimi oikean! Tehtiin myös tunnarikapulalla ja kepillä, vähän malttoi haistella, mutta nopeasti syöksyi tunnarikapulalle. Pitäisi vaan vielä keino keksiä, millä se haistelisi yhtä hyvin, kun kaikki on tunnarikapuloita.
 Tänään treenailtiin seuraamista pitkillä pätkillä (30 m ->) ja liikkeestä istumista. Kontakti pysyi koko matkan ja Qup ei poikittanut. Selvästi on edistystä havaittavissa viime syksyyn, jolloin kontakti rakoili. Se BH-koekin on suunnitelmissa, mutta vielä en ole onnistunut ilmoittamaan sinne. Ne nuorten SM-kisat jätetään väliin, kun ei olla pystytty treenaamaan kunnolla kahteen viikkoon. Muuten oltaisiin ehkä saatukin ruutu ja tunnari parempaan kuntoon siinä ajassa.
 Blogiin on myös väsätty jos jonkin moista ulkoasua, joista tämä varmaan tulee pysymään, suurimpana syynä varmaan se, että ei kiinnosta rueta enää tappelemaan koodikielen kanssa.