Viikonloppu meni enemmänkin levossa treenien suhteen, mutta sunnuntaina lähdettiin Ojankoon ja otin itseäni niskasta kiinni ja otin tokoilukamppeetkin mukaan. Linnu tuli myös mukaan Olavin ja Valtsun kanssa.
 Agilityn puolella tehtiin kahta kisarataa, jotka sujui Q:lta paremmin kuin hyvin. Se oli aivan loistavassa vireessä ja paahtoi menemään täysiä, tosin virheettömästi kuitenkin. Keppikulman haku sujuu hyvin, Quattro lähtee hyvin ja varmasti kepeille oikeasta välistä. Keväällä varmaan kun lisenssi tulee treenaamiseenkin pakolliseksi niin uskalletaan kilpailuihin. Jos vaan kaikki menee sunnuntain treenien mukaisesti, ja radat ovat meille sopivia niin ei ongelmaa.
 Tokossa hyppynoutoa, joka lähti sujumaan hienosti suoraan koemaisena, kapulan pito tökkii tosin välillä, aivan liian löysä ote. Liikkeestä istumisen idea on selvästikin juurtunut hurtan pääkalloon, enää ei tarjoa maahanmenoa. Seuraamisessa kontaktitreeni ja vireen nosto on tehnyt paljon parannusta asiaan, paljon ollaan tehty palkkausta kontaktista ja seuraaminen näyttääkin jo melko malliikkaalta (kuvia alempana). Se olisi edelleenkin vaan PALJON nätimpää katseltavaa, jos Quun olemus muuttuisi vieläkin innokkaammaksi. Peruuttaminen menee jo melko jees, ainakaan vinoon Q ei mene yleensä. Käännös vasemmalle paikallaan ei vaan ota sujuakseen. Toivottavasti tähän käännösongelmaan saataisiin vinkkiä UMN:n tokokurssilla, jonne laitoin ilmoittaumisen eilen, toivotaan että mahdutaan mukaan.
 Tämän päivän tokoilut oli lyhyet, otettiin vain kaukkareita, liikkestä istumista, pari käännöstä ja seuraamista. Kaavio meni älyttömän hyvin, kontakti pysyi ja pysyi! Kaukkarit menee jo jalkoja liikuttamatta maahan-seiso/seiso-maahan, mutta itse tosin seison muutaman kymmenen sentin päässä.