Rakas pieni koirani, kuka muukaan. Illalla erehdyin etsimään (ja löytämään) Koiramme-lehdestä muutaman kivan tokokokeen keväälle, minkä innoittamana päätin ottaa pienen tunnaritreenin iltalenkin yhteydessä ja lähdin hyväntuulisena kapulapussin kanssa parkkikselle. Puolen tunnin kuluttua takaisin tullessa en ollutkaan enää niin hyvällä tuulella. Se pikkuinen idiootti meni taas jälleen pelleilemään tunnarissa maistelemalla ja tarjoamalla väärää. Tosin tällä kertaa väärät oli hajustettu vahvemmin kuin ennen ja lunta oli paljon ja... (niin, kyllähän se koira tietysti osaa).

Muulle rintamalle kuuluu aika hiljaista, toko sujuu muuten ihan kivasti ja agitreeneissäkin käytiin lauantaina. Qupa oli ihanan innokkaana mukana ja teki jälleen superupeat kontaktit! Harmi vaan unohdin ilmoittaa sen 24.1 kisoihin.

Ainiin, olihan Qupalla treffit Rioidaruutin kanssa, joista riehumaan pääsi tällä kertaa vain Ruuti. Reissulla hävisi Quun hieno punainen pallo, joka loisti poissaolollaan, vaikka pengottiin lumihankea kahden pallonenän ja 8 tassun avustamana.