Perjantai ja lauantai vietettiin Tampereella Quattron kanssa Linnean ja Valtsun seurassa. Ihan pelkäksi nähtävyyksien katsomiseksi matka ei kuitenkaan mennyt, vaan käväistiin molempien koirien kanssa lauantaina tokoilemassa kokeessa.
 Matkaa lähdettiin taittamaan jo perjantaiaamusta junalla ja Tampereella raahauduttiin ekana heittämään tavarat hotellille. Loppuilta kului koirien kanssa ulkoillessa ja metsästäessä abpiimää Qupsulle. Se on muuten hassu, kun sille ei kelpaa Ingmanin piimä, vaikka kuinka koittaisi houkutella ja maanitella (toisin sanoen äitini on lellinyt sen pilalle…).
 Aamulla lähtö hotellilta tunnetusti vähän venyi, mutta ehdittiin tavaramäärästä ja matkasta huolimatta ajoissa koepaikalle! Osallistujamäärä ei ylemmissä luokissa ollut mikään huikea, mekin saatiin kisata voittajassa ihan ylhässä yksinäisyydessä. Tälläkin kertaa aloitettiin paikkamakuulla, jonka jälkeen yksilöliikkeet ihan sekavassa järjestyksessä. Tuomarina toimi Riitta Räsänen, joka oli ihan uusi tuttavuus meille.

Paikkamakuu 10
Ruutu 8½ Hyh, mitä possuilua! Qupa ekaa kertaa elämässään pysähtyi ruudun etuosaan, josta onneksi sitten toisella käskyllä meni ruutuun. Seuraaminen oli niin ja näin, eikä muutenkaan mikään vauhdikas suoritus. video
Seuraaminen 7½ Parempaakin on nähty, ennen seuraavaa koetta lupaan opettaa sille kunnolla käännökset, se tekee ne niiin väljästi. Mutta Qupsulla pysyi hienosti kontakti koko kaavion yllä, ja hitaan kävelyn jälkeen se rupesi tsemppaamaankin! :) video
Luoksetulo 7½ Hitaahko, mutta hyvät stopit. Jostain syystä kuitenkin seiskapuokki. video
Hyppynouto 9½ Ja miinusta vinosta perusasennosta. video
Tunnari 8½ Jee, oma löytyi helposti! Qup lähti vauhdilla, hidasti puolessa matkaa ja lampsi kapuloille… video
Istuminen 8 Kasi oli kyllä jo ihan armahdusta. Seuraaminen hyvä, mutta ekalla käskyllä jäi ihan pokkana seisomaan, tokalla käskyllä hidas istuminen. Höh, mikä sitä istumista vaivaa. video
Kaket 9½ Ei liikuttanut jalkojaan milliäkään, mutta olipa laiskat vaihdot. video
Metallinouto 9½ Q laukkasi! Mutta jälleen vino perusasento. video
Kokonaisvaikutus 8½ Hidas ja vauhtia lisää.

VOI1 274.5p --> TK3!

Olipa kyllä laiska suoritus, mutta ehkä voin pistää (ainakin osan) sen piikkiin, että lauantaina oltiin liikkeellä melkein koko päivä ja koepaikalla oli ihan järkyttävän lämmintä auringon porottaessa kentälle suoraan. Jokatapauksessa, ykkönen mikä ykkönen ja vihdoin päästään ihan kunnolla paneutumaan evl-liikkeisiin. :)

Tulomatka hotellin kautta asemalle oli melko tuskaista, festarikansa oli vallannut pari kävelytietä ja koiran kanssa pujottelu ei ollut ihan helpoimmasta päästä. Kun siihen vielä lisättiin kolme reppua ja häkki, se ei ollut enää yhtään niin helppoa. Muttahei, hengissä selvittiin ja kivaa oli!