Eilinen reissu Tammelaan ei ollut turha lainkaan, vaikka vähän arveluttikin helteiden puolesta. Vika viikko treenattiin lähinnä lihapullapalkalla ja tehtiin kaikkea pientä, kivaa ja helppoa. Ehkä se, kurkkupalkka ja mun superiloinen asenne oli avain onneen, sillä Qupsutin ei ollut laisinkaan perästävedettävää mallia! Muistin kiinnittää huomiota kehässä kehumiseen (viime kokeen videolta huomasin, kuinka laimeasti kehuinkaan...) ja Qupakin tsemppasi. Toki seuraamisessa on vielä paljon parannettavaa, eikä se nytkään ollut niin hyvää, mutta huomattavasti parempi muihin kevään kokeisiin verrattuna!

Ekaa kertaa pääsin (tai jouduin) kokeeseen, jossa liikkeet suoritettiin kahdessa pätkässä, ekalla kertaa tehtiin istuminen, ruutu, luoksari ja seuraaminen ja tokassa pätkässä tunnari, kaket, metallinouto ja hyppynouto. Tuomarina siis Piritta Pärssinen

Paikkamakuu 9.5 Qup oli kääntynyt lonkalleen plus loppuperusasennossa nousi istumaan (joka jäi näköjään huomaamatta tuomarilta, sillä ei maininnut)

 

Istuminen 7 Oliko vähän hidas! Vilkasin taakseni ja annoin toisen käskyn vielä kaiken varalta.
Ruutu 10 Jee! Seuraaminen ei ihan kymppiä, mutta vihdoinkin vika perusasento onnistui.
Luoksetulo 9 Hidas (mun silmään ihan normaali) maahanmeno nähtävästi laski numeroa.
Seuraaminen 7.5 Suorat pätkät oli ihan siedettävän näköistä, vasemmalle kääntymiset meni potkimiseksi, mutta sivuaskeleet ja käännökset oli ihan hirmu, hirmu hienot! Yhden perusasennon mokasin itse, Qupa jatkoi matkaa, joten ylimääräinen käsky siinä laski kuulema numeroa.

Välissä kävin heittämässä Qupan varjoon ja lähdettiin uudestaan kehään ilman sen suurempia virittelyjä tunnarialotuksen vuoksi.

 

Tunnari 9 Jotakuta vähän jännitti kapulaa hajustettaessa, mutta oma löytyi helposti, eikä Qupa vaivautunut nuuskimaan kaikkia kapuloita edes läpi, jonka takia numero nähtävästi tippui ysiin. Muttahei, se oli OMA ja Qupa löysi sen ihan vaivatta!!
Kaket 10 Qupa ei liikkunut milliäkään suuntaan tai toiseen ja vaihdot oli mun makuun ihan nopeat.
Metallinouto 10 Noutaja mikä noutaja. Sain noottia siitä, että kumarruin koiraan päin palautuksessa, mutta kymppi.
Hyppynouto 10 Ei puhettakaan kiertämisestä, on sitä kyllä treenattukin!
Kokonaisvaikutus 10 Taisin olla niin keskittynyt kehumaan Qupaa, että palaute meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Mutta jotakin hienon suorituksen tapaista tuomari sanoi.



Tattaraaa, tuloksena VOI1 291p KP ja luokkavoitto. Vikaa ykköstä varmaan sitten metsästetäänkin koko loppuvuosi, mutta se koulari on nyt niiin lähellä!

Jäätiin vielä katsomaan EVL loppuun ja odottelemaan joukkuekisan tuloksia, kannattikin, sillä labbisjoukkue voitti melko ylivoimaisesti! :-) 

koekuvat © Marko Klapuri