Itse olen ollut tämän viikon hiihtolomalla, joten on ehtinyt tekemään kaikenlaista ja lähtemään vähän kauemmaksikin treenailemaan.
 Maanantaina lähdettiin aamujunalla Tikkurilaan, josta hypättiin Ojangon bussiin Linnun ja Valtsun kanssa. Pojat riekkuivat useamman tunnin pelloilla, ja ehdittiin käydä pikapyrähdys treenikentillä. Kentälle oli onneksi jätetty talven ajaksi rengas, joten päästiin treenailemaan sitä. Quattro ei muistanutkaan onneksi, että renkaan kehikosta voi myös mennä, vaan hyppeli hienosti renkaan läpi. Tarkoitus on ilmoittautua 22.3 Hyvinkään kisoihin, kun rengaskin onneksi pelittää. Kepit ihan ok, vauhdista sisäänmenoja pitäisi hioa tarkemmiksi sekä pujottelua, niin että voin erkaantua itse kepeiltä. Puomin kontaktit oli jees, Q pysähtyi hyvin kontaktipinnalle.
 
 
Tiistai meni lähinnä lenkkeillessä (4 tuntia päivällä kulutettiin teitä), mutta keskiviikkona oli taas toimintaa. Pablon touhuista innostuneina päätettiin mekin lähteä testaamaan Hyvinkään koirakylpylä. Varattiin koko allas Quulle ja Olaville ja uintiaika oli puoli tuntia. Quattro ei meinannut pysyä paikallaan, kun näki uima-altaan ja heti aidan toiselle puolelle päästyään poika paineli tuhatta ja sataa altaan reunalle. Altaaseen menevät rampit ihmetyttivät molempia poikia; Q koitti mennä reunalta ja Olavia sai houkutella pidemmän aikaa. Quattro älysi kuitenkin idean melko nopeasti, kun muutaman kerran palloa heitti, Oolle laitettiin liivit päälle ja "uimaohjaaja" tuli avustamaan. Aika kului molempien mielestä tajuttoman nopeasti ja puolen tunnin päästä oli täysi työ saada pojat pois altaasta. Kuivaus sujui helposti kylpylän pyyhkeillä sekä koirien föönillä. Quattro oli vähän eri mieltä föönäuksesta, mutta loppujen lopuksi saatiin sekin kuivattua.
 
 
 
Eilen käytiin katsomassa Hannelella 4-viikkoisia pennun pullukoita. Ah, oli tajuttoman suloisia palleroita, tekisi mieli ottaa yksi. :D Viikon päästä lähdetään Linnun kanssa kaitsemaan kyseistä pentulaumaa, joten pentukuumetta tiedossa.