1242404691_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viime viikonloppuna käytiin hakemassa flunssa Paloheinän viiden tunnin lenkiltä. Mukana oli taas tuttu seura, Rio ja Linnea. Sade ja tuuli ei tuntunut ainakaan koiria haittavan tippaakaan, vaikka oltiinkin koko sakki litimärkiä. Reissun kruunasi vielä se, että Linnea myöhästyi aamulla junasta ja takaisin tultaessa myöhästyttiin bussista, ja kun Käpylään päästiin, spurtattiin asemalle, mutta juna lähti juuri nenän edestä.
 Tiistain flyballtreeneissä treenattiin edelleen laatikosta pallon ottamista. Quattrolla tämä sujui sen verran hyvin, että otettiin jo yksi hyppy mukaan. Laatikolla Q jää moikkaamaan aina kouluttajaa, joka seisoo laatikon takana auttamassa, joten mä sain pinkoa kentän toiseen laitaan, ennen kuin Q edes huomasi mun kadonneen ja lähti perään.
 Eilen lähdettiin treenaamaan tokoa vähän isommalla porukalla (Linnu ja Roosa) Suutarilaan. Treeneistä jäi ihan hyvä fiilis, varsinkin kun ruutu onnistui melko hyvin (Q irtoaa mielettömän hyvin alustalle, pysähtyminen tosin joskus lipsahtaa vähän ohi..). Paikallamakuussa Qupsua tuli härnäämään kimalainen, viimeiseen asti se pysyi maassa, mutta samalla kun tulin piilosta pois, kimalainen asettui pörräämään Qupsun pepulle, niin se nousi seisomaan. Ihan ymmärrettävää tosin, mutta kun kävin laittamassa sen maahan, niin piiloonmennessä se oli noussut istumaan. Huoh. Kolmannella kerralla saatiin ihan onnistunut paikallaolo, Q pysyi mutta kääntyi lonkalleen. Tänään korjattiin tätä lonkallekääntymistä, kävin palkkaamassa noin minuutin välein oikeasta asennosta, jonka jälkeen menin uudestaan piiloon. 
 Tänään treenattiin myös pitkästä aikaa linjoja. Nometreenaus on jäänyt harmittavan vähälle viime kesän taippareiden jälkeen, kun ollaan panostettu tokoon niin valtavasti. Pari kuukautta sitten hankitut fasaanit ja lokitkin ovat saaneeet jäätyä rauhassa pakkasessa odotellen treeniä, pitäisikin sulattaa ne joku päivä. Ensi viikolla ollaan kuitenkin labukerhon nomeleirillä hakemassa vinkkejä ja treeni-iloa. :) 
 Quattro muuten ilmoitettiin luonnetestiin kesäkuun alkuun, jonka jotkut ovat saattaneet jo huomatakin tapahtumat-osiosta. Aluksi jouduttiin varasijalle, mutta päästiin kuitenkin onneksi mukaan. Ja ensi maanantaina agikisat kahden startin voimin Porvoossa.