Itse olen potenut flunssaa loppuviikosta lähtien. Treenit on jäänyt vähemmälle, pieniä juttuja ollaan ulkona tehty, ja varsinkin kun kaikki kentät on jäädytetty on vaikea löytää kunnon kenttää.
 Maanantaina käytiin ruututreenailemassa Fallkullassa. Q teki tosi hienoja ruutuja, lähetys noin viiden metrin päästä. Enää ei koita hakea merkille, vaan asettautuu melkeimpä keskelle. Jepujee. Seuruut ihan jees, parinkymmenen sentin lumihangessa oli vähän vaikea tehdä mitään monimutkaista, mutta käännöksiä senkin edestä.
 Eilen koitettiin tunnaria pitkästä aikaa taas ottamalla toinen kapula mukaan. Ensimmäinen yritys meni väärin, Q syöksyi ensimmäiselle kapulalle minkä näki. Toisen tein niin, että vein kapulat sen nähdessä parin metrin päästä ja saatoin sen kapuloille, jotta malttaisi tehdä rauhassa. Silloin otti oikean, nuuhkaisi hajustamatonta, ja siirtyi oikealle kapulalle. Tänään samantyyppinen treeni, ensimmäisen möhlin itse, kävin taas "saattamassa" Q:n kapuloille, se oli ottamassa oikeata, jonka luulin olevan väärä, ja ohjasin sen sitten sille toiselle kapulalle, joka oli väärä. Hyvähyvä, minä. Toisella kertaa painoin kapuloiden paikat mieleeni, ja se oli onnistunut harjoitus.
 1.3. agilitykisat jätetään väliin, kun tuli muuta menoa kys.viikonlopuksi. Seuraavat kisat taitaakin olla sitten vasta maaliskuun lopussa/huhtikuun alussa. Ihan hyvä tauko tulee, niin ehditään ennen kisoja käydä treenaamassa kunnolla niiden keppien aloitus varmaksi (ja rengas!)